Miért viselkednek így az emberek?
Mert megszokták a gyorsan jövő dolgokat...itt az internet egy kattintásra...az utalások...kérdésekre válaszok...emberekről adatok, hogy tudják hasznosak e nekik életükhöz.Ha igen, oké, ha nem paraszt:DDD
Ez az érdekember.
Én elküldöm valamelyik sarkvidékre az ilyeneket, ott kotorásszanak:DDD
Halálra idegesíthetőek, ha a hüle emailekre vagy sms-re másnap válaszolsz:DDD
# 3
A legjobb alany-balek is akár az ilyen...hoz a futár egy csomagot, majd vedd át...bla, bla...a mai világ.
Párkapcsolatoknál is valóban beteg a tempó vagy én is öreg vagyok, de első tali végén a második taliban ott alvást akarni, de csak alvást....hmmm...komoly kapcsolat címén:DDD
Mondjuk, azóta felismerte a leány, hogy ez ribis nagyon és azt gondolta ez természetes, mert mindenki így...Én így??? Te nem...:DDD
A hülyéje viszi bele a normálist is e kapkodásba...úgy vélem.
Ez felfogás kérdése.
Van olyan személyiség, aki lassabb az élet területein, mint pl akkor te. És olyan is van, aki lazán veszi a dolgokat. Csak azért mert az első 5 perc után próbál nyitottan beszélgetni valaki, az nem azt jelenti hogy elvár majd tőled dolgokat. És ez nagyon jó dolog, szépen lehet vele barátságokat kötni, de tudni kell használni a szűrőket a fejedben. Pl ha fél óra után kér kisebb szívességet, nem muszáj igent mondani rá. Ez egy nagy játszótér és kaptál rá 50-100 évet hogy boldogulj. Most, hogy te hogy töltöd el, az csak rád tartozik és a saját tempódat is te szabod meg. De ne csodálkozz azon, hogy valaki más tempóban halad, hisz mindenki máshogy gondolkozik...Na jó, a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!