Miert viselkednek igy bizonyos emberek?
Figyelt kérdés
Tegnap setaltam, szoba elegyedtem a dizsi elott egy csajjal. Kijott a fiuja, es elkezdett kiabalni, hoborogni, hogy minek all szoba idegennel. Azt hittem nekem tamad. El is mentem gyorsan. Nem akarom megemliteni, hogy az uriember melyik etnikumhoz tartozik.2016. nov. 26. 09:57
1/2 Varga Péte4 válasza:
A jó öreg evolúcióó számos, a fajfenntartás szempontjából hasznos állati ösztönt belekódolt génjeinkbe. Az ember a szocializáció és hát az intelligenciája révén felül tud emelkedni ezeken. Kinek-kinek mennyire sikerül...
2/2 anonim válasza:
Biztosan féltette s féltékeny is volt.A mai világban ezt nemcsodálom!Szerintem neked sem tetszene ha a csajod idegennel leállna csevegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!