Kik a sznobok és hogyan viselkednek?
“nyaralnak Afrikában meg persze más helyen, de pl. nem olvasnak sokat, kultúrára keveset költenek. Nem járnak színházba,“
Szerintem százszor többet megtudsz egy nép kultúrájáról, ha saját szemeddel látod, mintha olvasol róla. Színházba a csórók se nagyon járnak, akkor ők is sznobok? Az átlagembernek mindenki sznob, aki gazdagabb nála?
Nálam mindenki olyan, aki a pénzével kérkedik, vagyis ezáltal válik önkifejezővé.
Illetve nagyon lenézik azokat, akiknek ez nem fontos, ezáltal azokat "prolizzák" meg hasonlók.
Olyan emberek, akik többnek akarnak látszani, mint amik valójában.
Akkor is csinálnak/vásárolnak olyan dolgokat, amik igazából távol áll az eldugott önmaguktól.
Kifejezetten utálom az ilyen embereket. Egyik kiállításomon volt érdekes beszélgetésem egy vendéggel...
Szeretek érdeklődni, beszélgetni, véleményeket kikérni.
Fél füllel kiszúrtam egy embert, aki nadzolva játszotta az agyát...-.-
s hogy mennyire jól ismeri az alkotót személyesen is.
Becsatlakoztam a beszélgetésbe :)
meséltem az "alkotóról" s az illető pár dologra annyit mondott "nem is igaz mert..."
Kérdezgettem vissza ő meg rizsázott olyanokat, hogy én csak kamilláztam.
Végül felmutattam a kártyámat mosolyogva s oda mondtam: Legalább igaz infókat mondana, ha már túljátszik a valódi szerepén.
Nem terveztem beégetni, de amikor kitalált magán ügyeket mondott... kijött belőlem, hogy megtegyem a lépést.
Sajnos én is ismerek olyan embereket, hogy kb ott akar díszelegni ahol a felettese/k.
Ismerek olyat is, aki havonta vesz valami drága ékszert, de hónap közepétől meg üres a hűtő úgy, hogy van mellette 2 gyerek...
A hűtő tartalmát akkor láttam, amikor az idősebb gyerek kivette a tejszínt az egy szál uborka mellől, mert rendesen kinyitotta s elmondta, hogy ő már megszokta... (anyukát vártam egy papír miatt, valami dolga akadt)
Vannak akiknek a látszat többet számít BÁRMINÉL/BÁRKINÉL.
Visszataszítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!