Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kik a sznobok és hogyan...

Kik a sznobok és hogyan viselkednek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 30. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
58%
Aki szép az sokat szexel. A szex egészségessé tesz.
2018. máj. 19. 19:21
 22/25 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó előtti, te hülye vagy. :D
2018. jún. 2. 11:20
 23/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok h*lye.
2018. jún. 2. 20:21
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Az én nézetem szerint azok, akik valamivel gazdagabbak az átlagnál, és ha ezt nem is juttatják látványos kifejezésre, a természetük olyan. Példának a falum, ahol élek. A megyeszékhelytől 15 km-re. Régebben csak a megszokott falusi közösség létezett, ismert mindenki mindenkit, mondhatni proli berendezkedés, de nyugalom volt. Aztán elkezdtek bejönni a városi sznobok, akik első nap kivitték a hátsó szomszéd kamrája mögül a hullámpalát a szomszéd háza elé, mert veszélyes hulladék, és azonnal intézkedjen. Szokásaik: 2 méteres beton kerítést emelnek általában, senkinek nem köszönnek, ha valaki tüzet gyújt az udvaron, teleszórják a facebookot "ez megengedhetetlen" jelzőkkel, képekkel, a falusi átlag prolikat lenézik. Szerintem ilyen egy sznob.
2021. nov. 28. 20:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Rátarti, úriaskodó, miközben semmi köze nincs a kukturált, művelt vag értelmes emberekhez, csak megjátsza az agyát! Sok esetben kifejezetten butácska, műveletlen, de pénze az van! Ma inkább az ilyen szánalmas figurák alatt értjük azt, hogy sznob.
2023. júl. 6. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!