Kik a sznobok és hogyan viselkednek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 21:59
21/25 anonim válasza:
Aki szép az sokat szexel. A szex egészségessé tesz.
22/25 anonim válasza:
Utolsó előtti, te hülye vagy. :D
24/25 anonim válasza:
Az én nézetem szerint azok, akik valamivel gazdagabbak az átlagnál, és ha ezt nem is juttatják látványos kifejezésre, a természetük olyan. Példának a falum, ahol élek. A megyeszékhelytől 15 km-re. Régebben csak a megszokott falusi közösség létezett, ismert mindenki mindenkit, mondhatni proli berendezkedés, de nyugalom volt. Aztán elkezdtek bejönni a városi sznobok, akik első nap kivitték a hátsó szomszéd kamrája mögül a hullámpalát a szomszéd háza elé, mert veszélyes hulladék, és azonnal intézkedjen. Szokásaik: 2 méteres beton kerítést emelnek általában, senkinek nem köszönnek, ha valaki tüzet gyújt az udvaron, teleszórják a facebookot "ez megengedhetetlen" jelzőkkel, képekkel, a falusi átlag prolikat lenézik. Szerintem ilyen egy sznob.
25/25 anonim válasza:
Rátarti, úriaskodó, miközben semmi köze nincs a kukturált, művelt vag értelmes emberekhez, csak megjátsza az agyát! Sok esetben kifejezetten butácska, műveletlen, de pénze az van! Ma inkább az ilyen szánalmas figurák alatt értjük azt, hogy sznob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!