Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai fiúk többsége miért...

A mai fiúk többsége miért éretlen?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy a mai fiúk többsége miért ilyen éretlen és visszamaradott?

tapasztaltam énis már hogy a mai fiúk annyira éretlenek a korukhoz képest..és nem csak én mondom mint nő...hanem az idősebb korosztály (40től kb) is mondja ...

nekem van egy 28 éves barátom és nagyon meglepődtem amikor jobban ki ismertem hogy mennyire gyerekes...én azt hittem ilyen korba már éretten gondolkodik az ember és tervez .

és a mai többi fiúra is jellemző ez (többségre) hogy még 30-35 évesen is éretlen nem érdekli semmi nem csinál semmit csak a számítógép, a játék, a kocsi, a spanok...amikor ilyenkor már rég tervezni kellene ...

én a párom sem értem....inkább a játék a kocsi a fontos miknt hogy terveznénk...

tehát miért ilyen későn érőek a fiúk többsége? ( tisztelet a kivételnek ..., kinek nem inge...) :) ♥

2018. jún. 1. 15:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
44%
Kíváncsi lennék hozzám mit szolnál
2018. jún. 1. 16:55
 12/31 anonim ***** válasza:
16%

Vágd te az udvarot a fát!

Borzalmas mennyire szexista tudod, már párszáz éve elmúlt a középkor.

2018. jún. 1. 17:10
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
😂😂
2018. jún. 1. 17:14
 14/31 anonim ***** válasza:
8%
Bakker... lehet gyerekes vagyok ezek szerint, de legalább nem 17. századi xD És hála Istennek a barátnőmnek se arról szól az élet, hogy főz és mos lol
2018. jún. 1. 17:39
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

"érett férfi lehivja a barátait ,beszélgetnek nyugodt szívvel"

XDDD szerintem te egy darab férfit sem ismersz :D

2018. jún. 1. 17:41
 16/31 anonim ***** válasza:
20%

Szia babám én vagyok a 28 éves pasid, mivel te engem gyereknek néztél, és valószinüleg rengeteg dologban igazad is volt amit biztos hogy nem láttam be és tőled vártam azt a rajongást amit a legszebb pasik kapnak csak meg.

Bocsánat ha szar voltam az ágyban vagy valahol nem tudtam teljesiteni ezért és ezért, elmondom azt is hogy tegnap mivel szakitottál velem még a kocsimat is el kellett adnom és hiányzik az arcod de legalább már végre nem vagyunk szerelmesek:D.

Legalább túléltük ezt a kö**ög korszakot, de elhagytál engem egy 18 éves kisfiúra mert tényleg erős vagyok, bátor, de szexuálisan CSAK úgy tudok teljesiteni ha szeretnek de neked nem hiszem el hogy szeretsz :) éppen ezért lemegyek gyerekbe ha úgyvan...nevetni szeretnék MINT 19 éves koromban amikor nem szakadt rám ennyi teher babám.

Nem akarok szar apa lenni, félek az egésztől, még magamtól is félek hogy egy loser vagyok...van nálam tehetségesebb ügyesebb pasi. Még szerethető sem vagyok talán mert őszintén elmondom a véleményem szóval gratulálok te legalább egy IGAZI nő vagy!

azért dobtál ki egyszer mert gyereket szeretnél, én meg azt sem tudtam merre vagyok arcal....BOCSÁSS MEG NEM HISZEK MÁR A SZERELEMBEN nem létezik számomra, megszünt sőt érted sem fogok futni drágám mert nem te vagy itt a lényeg és nem is én, hanem a gyerek!

Szóval az isten adná hogy ne kelljen dolgoznod csak nekem és ez akkora büszkeséget adna, hogy te biztonságban haza vársz (vagy átb**ol) és a szemembe hazudsz hogy az valami elképesztő:D

HIDD EL ÉN AZÉRT ÉLEK HOGY NEKED LEGYEN JÓ, ha nekem van valami bajom hagyjál nyugodtan békén de tök mindegy, mert ha megkérdezel elmondom őszintén MERT tudom hogy a végén neked lesz úgyis igazad ahogy anyámnak is.

Cicám igazad van de légyszives ne add fel, mert meghálálom neked ha megmentesz innen mert szükségem van rád! Buta vagyok meg valahogy el is kényesztettek és nem tudom miért vagyok ilyen de nagyon rossz...hiányzik valami...szerintem a gyerek az de félek tőle, tőled meg főleg hogy mi lesz velem ha átcseszel. Ha nagyon szeretnélek és tényleg megbiznék már benned ha nem adtál volna fel!

Nagyon okos vagy , de én férfi vagyok és neharagudj meg de ha valamiben nincs igazam nagyon nehezzen tudom csak bevallani segits abban hogy ez megszünjön feléd!

Tudom hogy most szétmentünk elmentél valami focistával de akkor is sokszor rám gondolsz...vagy nem de igazából facebookon pont annál a posztnál "felnőtt kisfiu" tudtam hogy rám gondolsz és nagyon rosszúl esett de igazad volt, utólag rájöttem.

De irreális elávárásaid ne legyenek felém ne siessél nem keresek úgy még, tudom nálad ketyeg az óra és neked a gyerek a fontos...viszont nekem nagyon meg kell biznom ahhoz benned hogy idáig eljuthatassunk...mert rengeteg rossz család van.

Megjavulok de ne várj rám mert sok bajom van..tehát vagy elfogadod a jelenlegi állapotomat és élsz tovább velem vagy hagyjuk egymást, de teljesen mindegy mert már 3 szor mentél és 3 szor jössz vissza mindig leszeded a pénzem, de ez is az én hibám mert gyerekes vagyok veled szemben.

Viszont te is mert nem tudod HOL A MÉRTÉK, szóval most vagy megfogod magad és szépen haza slattyogsz vagy akkorát kapsz mint a szél.

Na igy lenne a helyes csak már nem akarok érte harcolni:/ mert magammal van sok bajom...pont egy ilyen esetben voltam a barátnőmmel..utólag sok mindenben igaza volt.

2018. jún. 1. 17:44
 17/31 anonim ***** válasza:
45%
Csalódtam magamban, de szerintem te is továbbra is ezt leszámitva szeretlek mint embert..lehet még lesz belőle valami egyszer HA úgy döntök.
2018. jún. 1. 17:58
 18/31 anonim ***** válasza:
45%

na ennek a fele hazugság volt igazából...mármint a kocsimat nem adtam és igazából nagyon bánom hogy nem ENGEDTED HOGY HÁLÁS LEGYEK ÉRTED, hogy szeresselek..

Tudom hogy neked is ez volt a bajod hogy nem tudod még mit akarsz...és én meg nem tudlak megbecsülni.

2018. jún. 1. 18:00
 19/31 anonim ***** válasza:
45%
REMÉLEM SEGITETTEM :D
2018. jún. 1. 18:01
 20/31 anonim ***** válasza:
62%

Azt vettem észre, hogy a fiúkra jóval kevesebb felelősséget raknak a szülők, mint a lányokra. Jóval később kell megtanulniuk önellátónak lenni, sőt, főleg vidéken az megy, hogy a fiúnak jóformán szégyen is tudnia, hogy hogy kell bánni a háztartási gépekkel.

A lányoktól viszont elvárják az önellátást már igen fiatal kortól. Én is ismerek olyan huszonévest, aki még mindig anyuci pici fia, és hordja haza a mosatlant anyunak a kis albérletéből, amíg nem talál magának egy (szolgát) barátnőt, de ennek a fordítottjára alig van példa.

Arról meg, hogy a hobbijaik és gondolkodásuk terén is nagyon nehezen nőnek fel a férfiak láttam már olyan cikket, amiben ezt úgy írják le, hogy "a férfi sosem nő fel igazán, és ezért maradhat meg benne a gyermeki kreativitás és találékonyság, míg a nők ilyen téren földhöz ragadtabbak". Hát, kinek milyen megfogalmazás tetszik jobban....

2018. jún. 1. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!