Félnél olyan házban lenni, ahol valaki meghalt?
Az egèsz bolygón haltak màr meg pàr milliàrdan ,mègis sètàlunk sokan mèg èjszaka is az utcàn.
Lehet èppen arra a padra ülünk le amin elvàgtàk egy ember torkàt.
Nem miért is kéne.
Ezen az alapon ideje a Marsra költözni, hisz a bolygón már meghaltak páran, majd ha a Marson is valaki akkor onnan is továbbállni.
Aktuális kérdés.
A múlt héten kalandvágyból és kíváncsiságból voltam kint a fia által a saját házában megöletett, majd a fürdőkádban feldarabolt Soproni Ágnes művésznő egykori otthonában. A ház hatalmas, mára már szét van rombolva, de pár dolog megmaradt az eredeti állapotában. Például a fürdőkád, ahol a feldarabolás történt. Ebbe ott, akkor belegondolni is félelmetes és szörnyű volt. Tudtam azt is, hogy meggyilkolásakor melyik szobában és melyik irányban feküdt. Ott is bent voltam. De egyik helyen sem éreztem semmit. Sem szellemet, sem pedig igazán komoly félelmet. Az ott történtek már 18 éve elmúltak. Pedig hiszek abban, hogy a szellemek képesek kommunikálni a túlvilágról, sőt tapasztalatam is. És jelen is lehetett volna akkor a házában. De nem volt és azt hiszem, sőt biztosan tudom, hogy a meggyilkolt hölgy lelke már békére lelt:) így ha lesz párszáz miskám, az a háu az enyém lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!