Ti sírtatok már amiatt, hogy meghalt egy híresség akit szerettetek?
Sírni nem sírtam, eddig híresség halála nagyon, egy esetben rendített meg, idősebb Knézy Jenő, 2003.
De pl. Jules Bianchi Forma 1-es versenyző halálos balesete is sokkolt. Pontosabban felháborított, hogy miközben mindenki a biztonságról papolt, egy traktor pálya szélén való dolgozása esetén, akkor -virtuális biztonsági autó híján- csak a dupla sárgazászló védte a versenyzőket. Így történhetett meg a 60-as évek legszörnyűbb baleseteit visszaidéző tragédia az esős japán pályán.
Egyébként a fejvédő keret bevezetése még mindig késik, gondolom ott is megvárják az első halottat...
Schumacher síbalesete és állapota is felkavart, sokáig neki szurkoltam.
Még talán a Republik énekesének, Bódi Lászlónak a halála rázott meg a híres emberek között.
Ritkán sírok, de Alan Rickman halála eléggé szíven ütött s David Bowie halálakor is elszomorodtam, pedig nem is voltam rajongó, csak éppen elég nagy hatást tett rám néha. Tunyogi Péter halálakor még egész friss volt a TRB-s koncert emléke, az is elszomorított, de akkor sem sírtam.
Van valaki, akinek az esetében sírnék azért.
Trent Reznor és David Attenborough. Na, nekik a rajongójuk vagyok. Igazából arra vágyom, hogy Attenborough megdöntse a Guiness-rekordot a leghosszabb emberi életet tekintve, legalábbis a férfiak között. Annyira sokat nézem a filmjeit a csodás hangjával és lelkesedésével, iszonyatos űr maradna utána. Erre nem vagyok felkészülve. Sosem leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!