Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek fogyatékos vagyok?

Szerintetek fogyatékos vagyok?

Figyelt kérdés
Volt egy kisebb szépségverseny pár éve és 30-ból engem választottak elsőnek. Ez sokaknak nem tetszett és elkezdték terjeszteni, hogy szellemi, és testi fogyatékos vagyok. Sok hülye meg el is hitte. Aki ismer tudja, hogy nem vagyok az, mindenből átlágos vagyok. Sőt ezek után már szépnek se tartom magam. Miért kell egy embert ennyire lealázni? Én soha 1 rossz szót nem szóltam rájuk. De annyi embernek elpletykálták, hogy volt már olyan, hogy vadidegenek a buszon mutogattak rám, hogy én vagyok az. Nem bírok ezen túllépni. Vannak jobb időszakaim de ha meghallom valakitől ezt akkor egyből jön egy hidegzuhany. A párom röhög az egészen, hogy ez csak egy szivatás és ugyanmár én, hogy lennék az. Csak sajnos már én is elhiszem magamról. Miért találna már ki valaki ilyesmit ha nem lenne semmi alapja?
2018. máj. 30. 09:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

A miérten neagyalj, nincs értelme. De ha meg tudod nevezni, kik terjesztették el, azokat jelentsd föl becsületsértés és rágalmazás miatt, megérdemlik!

Ezt a vérpistikéknek írom, mielőtt idetódulnak okoskodni: de igen, foglalkozik vele rendőrség, bíróság. De igen, megéri feljelentést tenni. De igen, büntetést is kapnak.

2018. máj. 30. 10:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Jézusom, tudom, h nehéz de engedd el a füled mellett. Primitív emberek, akinek fogalmuk sincs, h mi a jelentése egy fogyatékos betegségnek. Nem kívánom senkinek, h megtudja, h mivel jár, de az ilyeneknek a sors általában vissza adja, aki ilyennel "poénkodik". Amúgy ennyivel lezárhatod ha meghallod, h valaki iylet beszél, vagy ha tudod, h ki az elindítója, h szégyellheti magát, h egy ilyen komoly és egyáltalán nem egy influenzához hasonló betegséggel játszadozik... A sors majd kamatostul visszaadja.
2018. máj. 30. 10:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Ez szornyu!foleg ha mar Te is kezded elhinni magadrol!

Tudom,milyen erzes lehet!

Gondolom egy irigy noszemely nem birt magaval!!!!

2018. máj. 30. 10:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Az egyik csajnak a pasija volt. De fogalmam sincs miért csinálta.
2018. máj. 30. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Irigység
2018. máj. 30. 10:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Jaj, ne már. Ez sima mezei irígység. Ha azt terjesztené rólad, hogy néger vagy, azt is elhinnéd? Na ugye, hogy nem. Egyáltalán nem kell ezzel foglalkozni.
2018. máj. 30. 10:19
 7/15 anonim válasza:
Verd meg
2018. máj. 30. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
1: Semmit nem kapnának érte, még meg is veregetné a hatóság a hátukat, hogy mekkora hatalmas erős életképes ember(ek) Tanú, bizonyíték, hangfelvétel van ? ha nincs akkor ellehet tolni a biciklit. Megmondanák állj ki magadért, aztán rendezd le. Ez van, az ilyet viszont időben elkell csípni, nem hagyni elhatalmasodni, aztán akkorát verni az illető szájára, hogy beszrjon a gatyájába. Sajnos a törvény az ilyen szemét aljas embereket védi.
2018. máj. 30. 10:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént valami hasonló, mivel tudom, hogy senki az égvilágon nem áll az ember mellé és pártolják a szájfröcsögést, ezért ma már azt mondom, hogyha ez ma történne meg velem, akkor 100 % biztos, hogy a grabancánál fognám meg az illetőt és a falhoz csapkodnám.
2018. máj. 30. 11:09
 10/15 anonim ***** válasza:
" Velem is megtörtént valami hasonló, mivel tudom, hogy senki az égvilágon nem áll az ember mellé és pártolják a szájfröcsögést, ezért ma már azt mondom, hogyha ez ma történne meg velem, akkor 100 % biztos, hogy a grabancánál fognám meg az illetőt és a falhoz csapkodnám." +1 De ugyanezen barátaid meg hasonló helyzetben dühödten elvárják, hogy állj az oldalukra.
2018. máj. 30. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!