Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mostani lányok/nők, akik...

A mostani lányok/nők, akik összeköltözés előtt állnak, hajlandóak lennének a fiú szüleivel egy két generációs házban élni?

Figyelt kérdés

Most kezdett el foglalkoztatni a dolog, mert a munkahelyemen is van aki albérletbe ment a csajjal, én ezt nem tenném, meg úgy egyébként el sem költöznék mert itt van mindenem, a mediterrán kert amit évek óta gondozok, a műhely, az autómat tudom szervizelni, a quadom, motorom is hova tenném pl.

A ház pár éve lett teljesen felújítva, lett rá egy tetőtér építve, ami most még üres, majd ha egyszer kell akkor neki látunk, 4 szoba van lent, egy nappali konyhával, tesóm Ő nem marad itt velünk mert neki szintén olyan barátja van akiknek ott a ház, és a szülei sem örülnének neki ha albérletezne, építkezésre, nagy felújításra meg nincs pénz most. Tehát ahogyan Ő is, úgy én is csak el tékozolnám az egészet ha külön mennék.

Van aki szerint ez az együtt élés csak rövid távon működhet, mert egymásnak feszülnénk idővel úgyis

Egy barátnő részéről meg sok esetben a beilleszkedés, "alkalmazkodás?" nehézkes, így inkább bele sem mennek ilyesmibe.

2018. máj. 29. 21:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Te nagyon gyerek vagy még. Nőj fel, aztán akarj kapcsolatot.
2018. máj. 31. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!