Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az fura ha egy temetésen...

Az fura ha egy temetésen szinte teljesen nyugodt voltam?

Figyelt kérdés
Egy közeli ismerős volt, jól ismertem. Sokat szenvedett érte, halála előtt egy héttel láttam.
2018. máj. 26. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa, mindenkire máshogy hat az ilyesmi. Lehet később jön ki, vagy nem is érintett annyira mélyen, stb...

Szóval nem tudni, de szerintem semmi extra nincs benne

2018. máj. 26. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:

A temetés elég személytelen esemény tud lenni, pláne a monoton hangú pappal, meg a tucatnyi olyan emberrel, akiket sosem láttál életedben.

Még ha tudod is, hogy mi a temetés, az agyad nem feltétlenül köti össze az ismerős emlékét ezzel az idegen szituációval, szóval nem feltétlenül furcsa, hogy nyugodt voltál.

2018. máj. 26. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura. A temetéseken többnyire nem idegesek az emberek. Legfeljebb szomorúak.
2018. máj. 27. 03:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem fura. Van, hogy így viselkedik az ember, de fel kell készülni arra, hogy a fájdalom egyszer ki fog jönni.
2018. máj. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!