Az fura ha egy temetésen szinte teljesen nyugodt voltam?
Figyelt kérdés
Egy közeli ismerős volt, jól ismertem. Sokat szenvedett érte, halála előtt egy héttel láttam.2018. máj. 26. 22:46
1/4 anonim válasza:
Nem furcsa, mindenkire máshogy hat az ilyesmi. Lehet később jön ki, vagy nem is érintett annyira mélyen, stb...
Szóval nem tudni, de szerintem semmi extra nincs benne
2/4 anonim válasza:
A temetés elég személytelen esemény tud lenni, pláne a monoton hangú pappal, meg a tucatnyi olyan emberrel, akiket sosem láttál életedben.
Még ha tudod is, hogy mi a temetés, az agyad nem feltétlenül köti össze az ismerős emlékét ezzel az idegen szituációval, szóval nem feltétlenül furcsa, hogy nyugodt voltál.
3/4 anonim válasza:
Nem fura. A temetéseken többnyire nem idegesek az emberek. Legfeljebb szomorúak.
4/4 anonim válasza:
Nem fura. Van, hogy így viselkedik az ember, de fel kell készülni arra, hogy a fájdalom egyszer ki fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!