Húsz év felett teljesen kontroláló szülőkkel mit lehet?
14 évig én voltam a kitűnő, sosem hiányzó, szürke kisegér.
Majd anyámék választottak gimit, faktot, majd egyetmet is. Illetve két lehetőséget adtak, vagy közmunka, vagy ez. Utóbbi nem jött be.
16 éves korom óta teljesen megtörtek, mert elkezdtem önállósodni.
Most ott tartok, hogy inkább lelövöm magam, de úgy bánnak velem. Annyit bántottak igazságtalanul, hogy több embernek is sok lenne. Leginkább azért, mert apám rögeszméje, hogy azért vagyok beteg, mert lógni akarok. Ami sosem volt igaz. Legutóbb tavasszal voltam beteg és azért bántottak.
Itt képzelik el az életemet a faluban. Már ki is néztek a falubeli józsikát, mert az olyan jó dolgos.
De az vicc, hogy azt hiszik 40 évesen is ők irányíyanak majd. Én sosem akartam "itthon maradni", mégis elérték, hogy én lettem, aki "otthon maradt". Mindezek ellenére is. De. én ezt sosem akartam... Utánam jönnek, ha valahova megyek, sehova nem engednek... De a. legfontosabb, hogy folyamamt lejáratnak.
Hát izé... anyádék is hibásak, meg te is mert hagytad. Felnőtt ember vagy, nem? Állj a sarkadra, de legfőképpen a saját lábadra és repülj ki a családi fészekből.
A mártírkodással "annyit bántottak igazságtalanul, hogy több embernek is sok lenne" semmire sem mész.
Igen, az elköltözés a megoldás. Ki kell még bírni ott, míg megdolgozod a kaucióra valót, aztán dobbantani - akár barátnővel, akár haverral.
Én szüleim is keményebb kezűek lettek, ahogy felnőttem, de már belátom, hogy jól tették, kellett a "noszogatásuk", hogy saját életet kezdhessek. Azóta nekem is minden sokkal jobb és a szüleimmel való kapcsolatom is.
meg is vernek, nem vicc
Mert máshogyan nem tud megtörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!