Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiuk, Ferfiak! Titeket zavar,...

Fiuk, Ferfiak! Titeket zavar, ha egy lany huncutul mosolyog ratok?

Figyelt kérdés

A szomszed fiunak tetszem,elvezem a dolgot es valamiert osztosen meg lekezelo is vagyok vele,ami nagyon tetszik,tetszett neki.

Igazabol engem annyira nem erdekelt ez a fiu,de aztan megis kezdett megtetszeni a viselkedese...zavarba jott es hasonlok.

Egyik nap ugy tett mintha el akarna utni az autoval amikor leparkolt...utana mikor kiszallt kerdezett tolem valamit en pedig huncut mosolyal valaszoltam es ha jol emlekszem vissza meg a hajtincsemet is csavargattam,mint egy kislany.Igazabol ilyenkor en is zavarban vagyok...de magabiztosnak ereztem magam,mert tudtam,hogy tetszem neki.

Nem tudom,mit rontottam el,mert azota kevesbe kozeledik,erzem,hogy meghatralt,mintha nem is lennek mar annyira szimpatikus neki.

Mire gondolhatott?

Konnyen kaphatonak?

Vagy inkabb kuzdeni szeret egy noert es ez mar nem tetszett neki.

Elotte valoban magasrol letojtam.

Orulnek a valaszoknak,mert nagyon bantanak lelkileg az ilyen dolgok,tobbet az biztos nem lesz huncut a mosolyom!

El kepzelni nem tudom,milyen fejet vaghattam,annyira gusztustalan lehetett 😔😔😔????

Vagy neki van valami onertekelesi gondja?

Nekem hosszu evek ota nincs baratom,es lelkileg meg csak az se biztos,hogy kozel engednem magamhoz!

Nemhinnem,hogy ezzel nagyon ramozdultam volna.

De lehet,hogy nalam nem stimmel valami!

Onertekelesemnek annyi!!!!!!!!

2018. máj. 25. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszerübb beképzeltnek lenni neg lekezelönek ha az ember fosik attol hogy közel kerüljön valakihez.
2018. máj. 26. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Uh hány éves vagy? Engedd el. Ha nem közeledik többet, akkor ne is foglalkozz már vele. Ezt ß@$zh@tøđ
2018. máj. 28. 18:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem arulom el.

Amugy florton kivul tobbre nem kellett volna.

Sokat nem veszitettem.

Lelkileg azert nem fogott meg!

Altalaban ranezesre tudom,mennyire ertelmes egy ferfi.

2018. máj. 28. 18:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Ha a lelkemhez nem tud kozel kerulni valaki,akkor fejen is allhat,addig csak egy kis flortre lesz jo.

Szoval nem kell sajnalni engem.

Nem kerult hozzam kozel egyaltalan.

2018. máj. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!