Nagyon elítélendő ha megverek egy csajt?
Egyrészt bárkit "megverni" elítélendő. Ha ugyanis neked menne a másik és megküzdötök kb kiegyenlítetten, akkor inkább összeverekedtek. A megverés azt szokta jelenteni hogy csak te vered, ő meg nem tud menekülni. Védtelen embert, legyen az férfi, nő, gyerek, apacshelikopter, gerinctelenség megverni. Elítélendő továbbá szerintem az első ütés bevitele, és a szükségesnél több ütés.
Nőt azért elítélendő külön megverni, mert biológiai okokból egy átlag nő kisebb, alacsonyabb, vékonyabb, gyengébb mint egy átlag férfi. Nyilván vannak mindkét nemben extrém esetek, vannak a fent említett 150 kilós Brünhildák, meg vannak kigyúrt/küzdősportban képzett nők akik hiába 160 centisek, földre visznek egy kétajtós szekrényt ha lassúak a reflexei, meg vannak vasággyal 40 kilós Bélák akikre ha ráfújsz kettőt elrepülnek, de nem ez az általános.
Nyilván ha ő üt először, te arányosan megvédheted magad, nem kell mamlasznak lenni, de emberi kereteken belül. És ez megint mindenkire vonatkozik, nem csak nőkre. Ha egy nálad gyengébb ember rád támad, de te meg tudod védeni magad annyival hogy lefogod a kezét, akkor ne törd be a koponyáját vagy szúrd gyomron, vagy ha egy nálad nagyobb ember megy neked és valahogy sikerül mégis kiütnöd, ne kezdd el az öntudatlan embert rúgdosni, hátha sikerül valami belső szervét tönkretenni.
Simán. Nehogy már azért ússza meg a pofátlanságát mert pinája van. Szerintem egy hatalmas hülyeség hogy nőt nem szabad bántani. Ha egy férfi beszólt azt is pofánütnéd. Akkor egy nőt mért ne? Mert vékony a hangja, és nincs pöc5e? Teljesen ugyan az ha egy nő szól be mintha egy férfi tenné ugyanezt. Most jöhetnek a feministák hogy hát akkor is ők a gyengébbek, de akkor tegyenek azért hogy legyen legalább 1 deka izmuk. Itt hisztiznek hogy rájuk még ránézni se szabad, de azért nem tesznek hogy megtudják magukat védeni :D
Félreértés ne essék, nem szeretek én se nőket ütni, de ha pofàtlanságról, erőszakról van szó akkor teljesen egyforma a szememben a 2 nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!