Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretnem megtudni, hogy...

Szeretnem megtudni, hogy ertekeli, azt egy ferfi, megbecsuli, ha egy 32 eves not mar 9eve nem erintett ferfi? Vagy ebben semmi extra, semmi kulonos nincsen?

Figyelt kérdés

2018. máj. 16. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
van akinek bejön, de szerintem sokakat inkább elriasztana, mert azt sugározza, hogy neked nem annyira fontos a testiség, nem vágytál rá eddig, simán kibírtad 9 évig szex nélkül, tehát kapcsolatban is lehet lapos lenne a szexuális életetek
2018. máj. 17. 01:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezen mit kéne értékelni?
2018. máj. 17. 01:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Nincs a homlokodra írva. Biológiai értelemben meg semmi különbséget nem fog észlelni senki
2018. máj. 17. 03:45
 14/20 A kérdező kommentje:

Ertem,koszonom!

Amugy megtertem Istenhez es O szerinte a hazassag elotti szex az bun!

Tarsat pedig meg nem talaltam...

Viszont,ha en tudom meg,hogy egy ferfi tobb evig nem volt novel,azt nagyra ertekelem,mert bizonyara huseges is tudna maradni...

2018. máj. 17. 08:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató lenne, hogy miért lehet az, hogy tiniként voltak kapcsolatai, aztán meg egy évtizedig semmi, amikor a legjobb korban van.

Kérdező, szóval miért nem volt normális kapcsolatod az elmúlt 9 évben?

2018. máj. 17. 09:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Megirtam,hogy megtertem Istenhez.

Es bunnek tartom mostmar a hazassag elotti szexet.

2018. máj. 17. 09:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Szokták mondani, hogy k/rvából lesz a legjobb feleség...

De szerintem ez a fajta szélsőséges viselkedés nem normális. Láthatod is az eredményét. De ha neked ez jó...

És mi van a házasság után derül ki, hogy a partnered nem tud kielégíteni, vagy olyan vágyai vannak amit nem tudsz tolerálni?

Elválsz és újra játszod a szüzet?

2018. máj. 17. 09:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Hat mindenre szamitottam csak arra nem,hogy ez felhaborodast valt ki ferfiakbol! 😨

Miert baj az,ha egy No a tokeletes ferfinak tartogatja magat?

Vagy kozben meg osszeteszi magat,ezzel,azzal...az ezekszerint elfogadhatobb,de hogy miert?

Addig is gyakorol?Vagy mi a szosznek jobb,ha elotted meg nehany ferfiaval van?Nem tudom megerteni mi ennek az elonye.

2018. máj. 17. 10:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Úgy értelmeztem a kérdésedet és válaszaidat, hogy nem vagy szűz, 22 éves korodig te is élted világodat, pasiztál, szexeltél... Elfelejtetted milyen volt?

Egyébként leírtam, hosszú kapcsolathoz elengedhetetlen hogy szexuálisan is passzoljon a két ember. Ezt te nem tudod előre megítélni, mert elzárkózol tőle.

Másrészt a szex nem egy kötelezettség vagy ilyesmi amit házas ember csinálhat csak és kell csinálnia. A szex jó, közelebb hozza a két embert, elmélyíti a kapcsolatot, bizalmat, és egyszerűen jót tesz a testnek, léleknek káros mellékhatások nélkül. Ezt eleve hülyeség megvonni magadtól.

2018. máj. 17. 10:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Igazabol azt tapasztaltam,hogy csak akkor jo a szex,ha borzasztoan szerelmes vagyok.Ha nem,akkor ocsmany...

Mivel meg nem lettem senkibe szerelmes,igy nincs is ertelme kozel engednem magamhoz barkit is csak szex miatt...

Tehat ezert megvonom magamtol.

2018. máj. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!