Az pedofíliának számít, hogy ha az ember szép kislányokról nézeget képeket?
Figyelt kérdés
De nem tartja őket szexuálisan vonzónak, csak szépnek.
25/F
2018. máj. 15. 18:27
11/18 anonim válasza:
Gondolatrendőrség valóban nincs, de nekem meg jogom van előre gondolkodni, és veszélyesnek ítélni azt a felnőttet aki lesi a gyerekemet. Pláne rendszeresen. Te meg kérdező, gondolkozz el rajta hogy igazat mond-e a haverod. Huszonévesek nem pici lányokat szoktak szépnek találni.
12/18 A kérdező kommentje:
#11 Az, hogy szépnek találja, nem gond szerintem. Ma reggel én is láttam egy szép kislányt a boltban. Kb. 10-11 lehetett. Inkább az a baj ha nézegeti őket.
Persze, megértem az aggodalmad, de ennyi erővel a férjed se nézzen a gyerekedre.
2018. máj. 15. 21:17
13/18 anonim válasza:
Szerintem sem az a gáz, ha szépnek talál egy adott gyereket. Bár szép kisfiúk is vannak, ha azokat is észreveszi, talán valamivel jobb. (Hogy nemcsak az a nemű gyerek tetszik neki, amelyik nemhez szexuálisan vonzódik.)
Direktbe keresni szép kislányokat, az már fura.
14/18 anonim válasza:
"Persze, megértem az aggodalmad, de ennyi erővel a férjed se nézzen a gyerekedre." Azért ha az apjuk törődik a gyerekekkel, vagy egy idegen lesi őket rendszeresen, ne legyen már ugyanaz.
15/18 A kérdező kommentje:
#14 Nem azt írtam, hogy ugyanaz. Én csak arra akartam utalni, hogy egy apa is lehet pedofil.
2018. máj. 17. 02:46
16/18 A kérdező kommentje:
#13 Most, hogy így mondod, mintha mondta volna már egy kisfiúra azt, hogy helyes kissrác. Úgyhogy talán nincs is olyan nagy gond.
2018. máj. 17. 03:07
17/18 anonim válasza:
Vagyis biszexuális pedofil. Mindjárt jobb.
18/18 anonim válasza:
Gondolom hogy nem. Bár előfordul például olyan hogy egy 14 éves kamasz lány baromira vonzó tud lenni akár melyik érett egészséges pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!