1/17 anonim válasza:
Megnéztem google-ben mert lövésem sem volt.
Amúgy neked is ezt kellett volna :D
Google szerint valami humorista "arc".
4/17 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egy youtube vlogger, aki igen, eddig látott videói alapján valóban humoros kritikákat csinál. De lehet nem ez a fő profilja.
5/17 anonim válasza:
Legjobb arc a világon :D Ha rossz kedvem van, csak megnèzek tőle videókat, ès vège a rossz kedvnek :D
7/17 anonim válasza:
Egy Orbán által megvásárolt roma. Addig kritizálta a romák helyzetét míg Orbán meg nem vette. Most pénzért a pestitévén az ellenzéket.
8/17 anonim válasza:
Az előző nagyon jól mondja.
Most pêldâul azêrt lett megfizetve, hogy mzp-t "oltogassa', szavába vágjon , f@szságokat beszéljen , és ne hagyja szóhoz jutni csak lökje a saját showderét amit a szájába raktak.
9/17 anonim válasza:
Elôzô vagyok, nêzd meg a yt csatornáján az "interview-t"szânalmas amit le mûvel benne a róbika, ês nagyon elhiszi magârôl.
10/17 anonim válasza:
Ên fideszes vagyok, de lâtszik, hogy megvett bemagolt beadagolt szôveget ês szerepet vâllal benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!