Mi az a belső kisugárzás?
Herótom van már tőle, hogy aki nem tudja megmagyarázni miért szimpatikus neki másik ember, az annyit mond hogy tetszik a belső kisugárzása.
Legszívesebben odafinganék egyet és megkérdezném, "na és ez a belső kisugárzás hogy tetszik?" :D
#2 Szerintem te nemigen láthattál nõt magadkörül mostanában.
Amúgy én nem szoktam ilyesmit mondani, de számomra a jókedélyt jelenti, van az a mondás is, hogy “sugárzóan boldog, sugárzik az örömtõl”. Tehát nem a kinézettel, hanem lelkiálapottal, hangulattal kapcsolatos. Nem szór szószerint sugarakat magából, de biztos sokkal szebb, mint egy amúgy jó fizikummal rendelkezõ, de búvalbélelt, vagy csak komoly, flegma ábrázatú ember.
Lehet, hogy te is jól nézel ki, de ennyitõl még nem leszel szimpatikus valakinek, meg sem kell ismernie ehhez, mert lehet, hogy messzirõl lesül neki, hogy egy ellenszenves bunkó vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!