Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek Josef Mengele...

Szerintetek Josef Mengele pszichopata volt?

Figyelt kérdés

Az én véleményem az hogy nem volt normális.Mivel épp eszünkbe embernek eszébe nem jutott másik emberen ilyen kísérleteket csinálni .

Kivancsi vagyok nektek mi a véleményetek ?

2018. máj. 11. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az volt de ő biztosan azt mondaná, hogy ő nem pszichopata hanem csak tudományosan kíváncsi. Igazából nézőpont kérdése

De az én álláspontom szerint egy épeszű embet nem képes elkövetni ilyen szörnyű dolgokat.

2018. máj. 12. 08:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát .

Ment a zöld kéz .

Én azt nem tagadták hogy ezzel nem járult hozzá az orvostudomány hoz de az még nem zárja ki hogy most pszichopata legyen.Nem tudom öszintén én akkor sem tennék ilyet egy másik emberrel ha fegyverrel kényszerítenek rá

2018. máj. 12. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoztam mindenkit. Ahogy mások is engem. Ha ti is ennyire tisztelitek a magánvéleményt.
2018. máj. 12. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Most tuti midenki eret vág... Komolyan mi a bánatot számit a pontozás?
2018. máj. 12. 21:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Ki a franc pontot le mindenkit de tényleg ?

Én véleményt kértem meg kaptam és akkor is értékelem ha nem egyezik meg az enyémel mivel nem lehet mindenkinek ugyan az .

2018. máj. 12. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem kizárt hogy az lett volna. Egy pszichopata nem szellemi fogyatékos, nem hall hangokat, csak érzelmileg sivár és az a vágya hogy sikeres legyen. Igen néha ilyen emberek kellenek ahhoz hogy előbbre jusson a világ.
2018. máj. 21. 11:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Pszichopata volt, mint a naci tisztek nagy része, ha nem lett volna az, be se állt volna közéjük.Sajnos a mai békés időben is sok hasonló kaliberű emberrel találkozni, nemzedékről nemzedékre ötöklődik ez a embertípus is.
2022. jan. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!