Nők, ti ki szoktátok várni a sort a tömött autópálya wc-nél? Vagy leguggoltok bárhová akkor is ha látnak?

Ismerős és elég kellemetlen. Nekem tavaly volt hasonló, idős rokont kísértem el buszos körutazásra, ráadásul nekem akkor jött meg. :D Órára pontosan, mikor indultunk.
Egy szerencsém volt, hogy gyakran meg tudtunk állni, kb. három óránként, és a busz ilyenkor állt 3/4 órát. Én úgy oldottam meg, hogy már előtte kevesebbet ittam, meg út közben, nem egészséges, sajnos ez sem.
Amikor fiatalabb voltam, volt utazás alatt 8 órán keresztül visszatartottam...de ez is rossz.
Volt ismerős, aki inkontinencia betétet tett be magának.

30 éve utazok rendszeresen autópályákon is, de eddig egyetlen egyszer sem volt a WC-nél 5-nél több ember elöttem - annyit meg ki lehet várni.
Nem tudom elképzelni, hogy nyilvánosan intézzem az ilyen szükségeleteket.
Igazán nem tudok ilyen helyzetet elképzelni, szerintem valami egész extrém véletlen lehetett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!