Melyik érdemesebb: egy boldogtalan életet élni vagy meghalni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 20:36
21/21 szenes43 válasza:
Igen eltelt 4 hónap. Én boldog voltam mikor 3 hét kardiológiai rehabilitáció után megírták a zárójelentést és haza jöhettem a megszokott környezetembe. Ott például láttam egy pár súlyos szívműtét után lábadozót aki boldog volt mikor a nővér odaért és megitatta. A boldogság nagyon relatív, a boldogtalanság meg egy céltalan értelmetlen semmitevésből fakad de ha örülni tud valaki annak is amennyi neki jut egy adott szituációban akkor könnyen boldog lehet. A milliomos aranyifjú boldogtalan,míg a karéj kenyeret vidáman eszegető boldog hogy annyija is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!