Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kèpzeled el magad idős...

Hogyan kèpzeled el magad idős korodra?

Figyelt kérdés

Engem èrdekel,hogy mi lesz velem 70-80 èves koromra.

Bàr a jövőjèt senki nem tudja.

Jól tudjuk, ezeket; holnap elüt a villamos,fejemre esik a cserèp stb.

De azèrt mègis èrdekel.

Falun azt làtom,hogy az idős korosztàly vígan kerèkpàrozik.

Itt Budapesten meg sàpadt, idős embereket làtok,akiken làtszik,hogy nem csattannak ki az egèszsègtől.

Mi vàrhat rànk idős korunkra?

2018. máj. 9. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Én őszintén remélem, hogy nem élem meg a túl idős kort, szóval nem is nagyon érdekel és nem is szoktam erre gondolni. Az életvitelemet nézve ez a veszély nem fenyeget, szerintem 60 felé nagyon már nem fogok menni, nem is szeretnék. Addig akarok csak élni amúgy, amíg teljesen önállóan el tudom magam látni és még egészségesen, energikusan tudom csinálni a dolgaim, utána meg max. olyan országba költözöm, ahol legális az eutanázia.
2018. máj. 9. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy MILYEN leszel idös korodra, CSAK RAJTAD múlik, ha a szabadidödben a TV elött fekszel és sörözöl-csipsezt tömsz magadba és azon keseregsz, hogy milyen rossz dolgog van, akkor sápadt, "öreges" öreg leszel.

Ha aktív maradsz testileg is meg szellemileg is, mozogsz, tanulsz, olvasol, akor "fiatalos" öreg lesz belöled.

2018. máj. 9. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit remélek, hogy nem leszek magányos és méltósággal öregszem. Nem akarok ugrálni meg extrémkedni, de azért jó lenne ha nem fájdalommal élnék le 20-30 évet
2018. máj. 9. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Természetesen a család fejeként, a vagyon és az erő kézben tartójaként, a sarjaim életének koordinálójaként, tisztelt és megbecsült nagyúrként, mint Tywinn Lannister.
2018. máj. 9. 16:07
 5/9 Metionin ***** válasza:

Én ilyen full blekkmetál öreg mamika leszek, pasztellkék hajjal, a tolószékemet a tömeg fel fogja emelni a Dimmu koncerteken (már ha Dimmuék még életben lesznek akkor) :D

Amúgy tényleg, egészségesen élek, ha nem bsz el egy kamion idejekorán, akkor bízom benne hogy aktív és tartalmas életet tudok élni öregként is. Viszont egy régi titkos félelmem, hogy alzheimeres leszek vagy valami más miatt leépülök, na az viszont szar lenne.

2018. máj. 9. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg nem érem meg az öregkort, szóval nem gondolkozom ezen.
2018. máj. 9. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkodtam, hogy ha 70 éves leszek, és ilyen maradok, akkor "tipikus öreg" leszek, pedig 13 évesen is ilyen voltam.

Utálom a mai zenét. Ez lesz 70 évesen, ez van most 30 évesen, és ez volt 13 évesen. Utálom a bulikat, szeretek kötni. Ez lesz 70 évesen is, és azt fogják hinni, azért, mert öreg vagyok, pedig 13 évesen is utáltam a bulikat és szerettem kötni.

2018. máj. 9. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egyedül fogok élni, és csinálni azokat a dolgokat, amiket szeretek. Bár kérdés hogy 70-80 éves koromig fogok e élni, nagyobb eséllyel előbb kapok egy infarktust vagy egy agyvérzést, a hajlamom megvan rá, egészségtelen életmód, magas vérnyomás, genetikai hajlam stb.
2018. máj. 9. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Remélem nem élem meg.
2018. máj. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!