Te hogyan képzeled el a temetésed? Van valami kérésed amit leírtál vagy mondtál a rokonaidnak ez ügyben?
Én ha idő előtt halok meg ( balesetben ), akkor szeretném, hogy a szerveim adják oda valakinek, akinek szüksége van rá ( egész életemben egészségesen éltem, kicsi az esélye, hogy betegségem legyen ). Ezután hamvasszanak el és egy külön sírban helyezzenek végső nyugalomba ( tehát ne a falba tegyenek ).
Ha öregség miatt halok meg, koporsóba tegyenek és legyen egy kripta, ahhol a rokonok majd meg tudnak látogatni ( de ha majd érzem a véget, valószínűleg mumifikálom magam úgy, mint a buddhista szerzetesek. Beteg gondolat, de én ezt szeretném. Egyébként a koporsó sincs kizárva ).
Nagy fekete krómozott koporsó szürke csíkokkal, kék villámmal, ledesen világítva. A sarkaiból tüzijáték, meg lila láng jöjjön kifelé, alulról fehér füst. És szépen lassan ereszkedjek a föld alá, közben metál zene szóljon.
Nekem nagyon nincs igényem egy sima, átlagos, semmilyen, tucat temetésre.
Csak egyszer halok meg, szóval adjuk meg a módját.
Ahogy a hatramaradottaknak jolesik. A temetes mar a gyaszolok szertartasa, nem az enyem. Szerintem esszeru lenne olcson es a lakohelyukhoz kozel intezni, de ahogy jobbnak latjak.
En se vagyok hivo, de ha a gyerekem valamikor megterne, es vigasztalna, ha valamilyen vallasi szertartas szerint temettethet el, en nem fosztanam meg ettol.
Nos nyitott koporsós temetést akarok,és legyek kifestve vámpírnak :D
Ja és a kedvenc zenekarom előadna pár dalt XD
Tudom rohadtul beteg XD De hát na hatalmas nagy poén lenne :D
Hamvasszanak, szórjanak, ultessenek egy fat az emlekemre.
Ennyi. Semmi kereszteny szertartas, semmi tor, legyen egx par ember, aki szeretett, aztán viszontlatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!