Szerintetek ciki, nevetséges, ha valaki fél a bogaraktól?
Ez aranyos amúgy inkább.
Egyszer volt egy barátnöm, ugyan így rettegett a pókoktól főleg. Egyszer hajnali 3-kor ébresztett hogy van egy pók a plafonon és ő addig nem alszik ott amíg a pókkal egy légtérben osztozik. Kómásan egy könyvel lehajítottam, majd aludtam tovább. A pók köszöni jól van. (A sztori igazságtartalma 95%)
Nem nevetséges, én tudom, hogy vannak irreális félelmek. Csak mert én szeretem a pókokat és a bogarakat, másnak még lehetnek rosszak. Nekem is megvannak a magam buta kis fóbiái, amikkel nem tudok mit kezdeni, bár elég kevés van belőlük, egy tesztben kijött, hogy a bátrak bátra vagyok, pedig dehogyis. Csak szeretem a tipikus félelemforrásokat.
A bogaras félelem gyakori és valahol érthető is, az a sok láb meg mit tudom én :) Vannak tényleg szerencsétlen, nevetséges, érthetetlen félelmek (félelem a kéztől vagy a jó hírektől)... Akinek olyan van, azokat is sajnálom, szörnyű lehet nekik, de valószínűleg a legtöbbek furán néznek valakire, ha ilyesmi derül ki róluk. A tied olyan kis normális.
Abszolút át tudom érezni a helyzeted, én a méhektől és a darazsaktól rettegek.
24/F
Én is így vagyok. Mondjuk nálam az a fura, hogy pl. a méhektől, darazsaktól egyáltalán nem félek, de még a pókoktól sem, pedig az előbbiek csípnek is, a pókoktól meg még az is fél általában, aki amúgy nem fél a rovaroktól meg az ilyen ízeltlábú élőlényektől :D
De mondjuk ilyenkor nyár tájékán mindig előkerül egy csomó ezüstös pikkelyke nevű kis okádék a lakásunkban (mielőtt valaki igénytelennek nézne minket; nem igazán lehet őket kiírtani és nem a koszos helyekre telepszenek, hanem a nedves helyeket szeretik, mint pl. a fürdőszobák, meg a tapétázott falakat..ugyanis felzabálják a tapétát). Ezek egyáltalán nem veszélyesek az emberre, még csak nem is csípnek meg semmi, mégis ha meglátok egyet a szobámban, vagy idehívok valakit, hogy ölje meg és tüntesse el a maradványait, vagy átcuccolok egy másik szobába...Nem tudok azzal a tudattal itt aludni, hogy bármelyik pillanatban rám mászhatnak az undorító kis csáp-lábaikkal..
De hasonló undor fog el a csigák vagy a giliszták látványától is :/
Nem hiszem, hogy bárki is hülyének néz emiatt...Én legalábbis biztosan nem ^^
Attól függ.
Vinnyogsz is közbe? Mert az idegesítő lenne, ha hajnal 3-4kor sikítva felkeltesz egy pók miatt. :D
Illetve ha hangyákat találsz a házba, akkor átcuccolsz a másik sarokba és vársz valakire aki megment?
Vagy például a fűbe (pokrócon vagy anélkül) se mersz leülni, mert félsz a bogaraktól?
Mert pl. ha a fenti esetek rád igazak, az egyáltalán nem tetszik nekem.
Ne aggódj, másnak még lehet fog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!