Nem tudok semmit matekból, hogy fogok így átmenni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok feladatot nem értek,és általánosban is fel voltam mentve belőle, az én agyam nem tudja felfogni. :(2018. máj. 6. 14:01
1/9 anonim válasza:
Ha általánosban fel voltál mentve, most miért nem vagy? Ilyenkor matek helyett neked két választottad lesz. De ezt a négy év alatt kellett volna intéznetek...
3/9 anonim válasza:
Ne keress kifogásokat, keress egy jó magàntanárt, és gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!
x + 3 = 8
Mennyi x?
Látod, megy ez!
5/9 anonim válasza:
Már nem kell készülni, lazíthatsz. Holnap magyar, holnap után matek. Ha nem jön össze, ősszel mehetsz pótérettségire, nem kell izgulni.
6/9 anonim válasza:
Azért reménykedjünk benne, hogy 13%-ot össze tudsz szedni, akkor legalább mehetsz szóbelizni, és ott egy kis kegyelemmel mindenkit átrugdosnak.
7/9 anonim válasza:
4 évig minden évben,felevben megbuktam mégis átmentem!Neked is menni fog!23L
8/9 anonim válasza:
X = 5! Áh, igen, mindig is tudtam, hogy valójában jó vagyok matekból! 😂😂😂
9/9 anonim válasza:
tedd utána hogy forint és menni fog :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!