Van itt más is aki nagyon buta volt matekból, mégis sikerült neki az érettségi?
Világ életemben rossz voltam matekból, mai napig is szörnyű, 2 számot nem bírok néha fejben összeadni :D (ellenben 2 hét alatt írok egy könyvet kb bármilyen témáról, ha kell..) De 3-as lett a matek érettségim :D
Épp hogy 3-as, de mégse 2-es :D
Hozzáteszem előtte tényleg rengeteget gyakoroltam, mert nagyon rettegtem tőle. Az összes előző évi érettségi feladatsort átrágtam ezerszer, plusz az egyik jó fej tanárom ingyen korrepetált engem meg 1-2 barátomat.
Világéletemben humános volta, nagyon is. A matek volt a rettegett tantárgyam, ami miatt egyszer a suli otthagyásán is gondolkoztam. Nem ment egyszerűen.
Érettségin csuklóból megbuktam, de összeszedem annyi pontot, hogy mehettem szóbelire, ott meg hármassal összehoztam. :D Meg poén, de a hátsó részén az iskolában egyedül én csináltam meg majdnem jól egyet a legnehezebbek közül, szóval kijöttem statisztikában. :D
Én általánosban mindig nagyon rossz voltam, gimiben 4-es átlagra tornáztam fel magam.
Rájöttem hogy igazából csak figyelni kell az órán, és a házit megcsinálni. Semmi más nem kell. Odafigyelve!!!!!
Így sikerült az érettségi 4-esre. :)
🙋🏼♀️
Rohadtul utaltam a matekot. A koreptanarom 1 hettel matek erettsegi elott azt mondta hogy megbukom.
Ehhez kepest majdnem 3-as lett furcsa mod :D
Akik pedig nagyon jok voltak matekbol azoknak epp hogy kettes.
Engem pedig felvettek jogra azota es 2 ev mulva diplomazom :))
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!