Az emberek a kocsijukból miért bámulják úgy a buszra várakozókat, mint az állatkertben az állatokat?
Figyelt kérdés
Mindig szembetűnik, hogy amikor állok a buszmegállóban a többi emberrel és a kocsisor megáll a piros előtt, akkor mindenki úgy bámul ránk, mintha valami szafaritúrán lennének és néznék az oroszlánokat. Tudom sokkal menőbb kocsiban A-ból B-be elszaladni, de aki nem teheti meg azt miért kell ennyire megvetően lenézni. Főleg, hogy én pl. egyetemistaként még feleslegesnek tartom az autózást pedig jogsim is van és kocsi is rendelkezésre állna (igaz vezetni nem szeretek), de sokkal olcsóbb a tömegközlekedés. Ugyanakkor tuti nem azért masszíroztatják a szemüket, mert annyira érdekesek vagyunk, hanem inkább azért, hogy még csak azért is éreztessék velünk, hogy "Hé, csórók, mi itt ülünk, várjatok nyugodtan a buszra". Pár napja is láttam, hogy egy proligyerek a barátnőjével a szakadt VW-jéből lenézően bámult a lehúzott ablakon keresztül és még valamit mutogattak is nekem. Legszívesebben kirángattam volna őket, annyira megalázó volt. Nevetséges emberek, miközben én pályakezdőként pár év múlva simán fogok tudni venni egy prémium német autót, de akkor sem ripacskodnék a "pórnép" előtt, mert vagyok annyira kulturált, hogy figyelembe vegyem, hogy mindenki azt a közlekedési formát választja ami neki megfelel. Miért ennyire egoisták és nagyképűek az emberek?2018. máj. 6. 11:09
31/37 anonim válasza:
Mert azok, állnak ott mint a birkák.
32/37 A kérdező kommentje:
#31: És mégis mi mást kellene akkor csinálniuk? Te sosem szobroztál még életedben valakire/valamire várva?
2018. máj. 7. 19:21
33/37 anonim válasza:
Nekem az a hobbim hétvégente hogy beülök a kocsimba, egész nap megyek fel alá a népszerűbb buszjáratok vonalán és mindenkit jól megbámulok.
34/37 anonim válasza:
Kérdező!
Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de úgy tűnik, valamiért nagyon fáj neked az élet.
Különben ahhoz mit szólsz, ha azt mondom, csak egyszerűen közlekedek az autómmal, megyek a dolgomra, és mit látok??? Te vérlázító módon állsz a buszmegállóból, és provokatívan nézed az autósokat. :)
35/37 anonim válasza:
Szerintem csak bambulnak unalmukban. Én is csak bambulni szoktam. Ellenben én egy diplomás, te szavaiddal élve "finom megjelenésű", fejlesztő hölgy vagyok, de soha nem kezdenék olyan férfival mint te.. Akiben ekkora a gyűlölet, a pökhendiség és a komplexus. Köszönöm, de maradok a koszos, autószerelő páromnál. :)
36/37 anonim válasza:
Nem tudom, de ez tényleg így van. Én jóindulatú leszek és azt mondom csak azt lesik hátha van valaki ismerős vagy rokon akit el lehet dobni.
37/37 anonim válasza:
Szerinted hany fele lehet nezni egy autobol? Elore ahol elotted van vszg mégegy jarmu. Lefele a labad koze. Meg kifele az ablakon.
Ja meg cabrio-bol fel ahol a felhok vannak.
Ez van, arra neznek mert van ott latnivalo.
En is szoktam nezni a buszrol a jarokeloket, miert mit nezzek, a Fb-ot?
Ha valaki meg pofakat vag, sz#rd le.
Ezt a “ki leszek” dumat meg felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!