Csendháborítás ellen mit lehet tenni? Péntektől-vasárnapig a lakótelepi banda (14-17 éves kisgyerekek magyarok mielőtt bárki bármit mondana) nyomatjak a zenét ordibálnak isznak. Valami állatkertben olyan hangok vannak.
Én már nem egyszer hívtam rendőrt elfutnak stb mar ordítottam le az erkélyről de egyszerűen elviselhetetlen nem lehet aludni meg mint
Arra lennék kíváncsi mit javasoltok mert kezd elegem lenni aztán valamelyiknek széttöröm a fején a kis Bluetooth hangfala..esetleg jogi lépés? Befenyítés? Tippek ötletek tapasztalatok? Mindig egy szokott helyen vannak és mindig az a társaság +-3 fő
Tartós és stresszmentes megoldás: nyílászárók hangszigetelése + klíma felszerelése hogy nyáron ne főj meg zárt ablakok mellett.
Igen, ez költséges.
Kevésbé tartós megoldás: rendőrt hívni újra és újra. Igen, ez a stresszes megoldás.
A működő megoldás miatt sajnos bajba kerülhetsz. Automata locsoló kihúzása (elrejtése természetesen) és beindítása mikor járatják a hangfalat, hogy biztosan ázzon el minden elektronikájuk. A padokat lefesteni lassan száradó festékkel és nem szólni róla... el tudunk menni meredek irányokba is.
Gondolom a szülőkkel már próbáltál beszélni és az nem működött.
Most őszintén... Közterületen zenét hallgatnak mire te veréssel fenyegeted őket? És szerinted a rendőrök őket vinnék el?...
Idióta, erőszakos proli...
Nincs néhány nagyobb darab ismerősöd?
Én szólnék nekik, hogy egy ilyen alkalommal állítsanak oda hozzájuk. Pici erőszak (nem 8 napon túli),kihangsúlyozva az éjszakai mulatozást, csak hogy kellően besz...janak.
Utána még párszor arra küldeni őket véletlenszerűen, csak hogy ne feledjék a leckét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!