Az emberek a kocsijukból miért bámulják úgy a buszra
várakozókat, mint az állatkertben az állatokat?
Figyelt kérdés
Mindig szembetűnik, hogy amikor állok a buszmegállóban a többi emberrel és a kocsisor megáll a piros előtt, akkor mindenki úgy bámul ránk, mintha valami szafaritúrán lennének és néznék az oroszlánokat. Tudom sokkal menőbb kocsiban A-ból B-be elszaladni, de aki nem teheti meg azt miért kell ennyire megvetően lenézni. Főleg, hogy én pl. egyetemistaként még feleslegesnek tartom az autózást pedig jogsim is van és kocsi is rendelkezésre állna (igaz vezetni nem szeretek), de sokkal olcsóbb a tömegközlekedés. Ugyanakkor tuti nem azért masszíroztatják a szemüket, mert annyira érdekesek vagyunk, hanem inkább azért, hogy még csak azért is éreztessék velünk, hogy "Hé, csórók, mi itt ülünk, várjatok nyugodtan a buszra". Pár napja is láttam, hogy egy proligyerek a barátnőjével a szakadt VW-jéből lenézően bámult a lehúzott ablakon keresztül és még valamit mutogattak is nekem. Legszívesebben kirángattam volna őket, annyira megalázó volt. Nevetséges emberek, miközben én pályakezdőként pár év múlva simán fogok tudni venni egy prémium német autót, de akkor sem ripacskodnék a "pórnép" előtt, mert vagyok annyira kulturált, hogy figyelembe vegyem, hogy mindenki azt a közlekedési formát választja ami neki megfelel. Miért ennyire egoisták és nagyképűek az emberek?
miért, mi leszel? friss diplomás, aki megy külföldre, mert itt nem fizetik meg az ő agyonkvalifikált végzettségét? :D
szerintem ilyen nagy arccal te sem leszel különb, mint az e46-osban pöffeszkedő gyári melós :D (aki ugye nem szakmunkás, mint írod, akinek jó a szakmája, simán vetekszik a te agyondícsért felsőfokú végzettségeddel, pláne ahogy írod, mire te kikerülsz az egyetemről, neki már lesz 5-6 év szakmai tapasztalata)
2018. máj. 6. 12:10
12/37 A kérdező kommentje:
#11: Hiányszakmával könnyű sok pénzt keresni. Csak hiába a 40-es bicepsz, a németből behozott béemvé, a körme alatt akkor is mindig kosz lesz, munkásruhát muszáj lesz mindig felvennie és marad neki a csíkszemöldök, torlódott fogú, csücsörítős vidéki p***a, míg én lelkiismeretfurdalás nélkül regisztrálhatok az elit társkeresőre, velem szóba fognak állni az igényes és finom megjelenésű egyetemista/diplomás lányok és ha kezdetben sokkal többet nem is, de 4-5 év múlva a többszörösét fogom megkeresni egy senior Java fejlesztőként vagy SAP programozóként, mint a "nagy fizetésére" a mellét verő melós.
2018. máj. 6. 12:24
13/37 anonim válasza:
xdddddddd
2018. máj. 6. 12:26
14/37 anonim válasza:
"munkásruhát muszáj lesz mindig felvennie és marad neki a csíkszemöldök, torlódott fogú, csücsörítős vidéki p***a"
Te vagy a lúzer egyetemista a másik kérdésből, tegnap? Figyu, attól hogy van diplomád és keresel nettó 500-at, még nem fognak tapadni rád a gyönyörű egyetemista lányok.
2018. máj. 6. 12:27
15/37 anonim válasza:
Szerintem az ilyen lepukkant autókkal közlekedők gázak, mivel csórikámnak erre telik, ezzel akar feszelegni. Én nem nagyon álldogálok buszmegállókba, néha, de én rajtuk röhögök, akik ilyen fostalicskába érzik nagymenőnek magukat.
2018. máj. 6. 12:34
16/37 anonim válasza:
Na most köptél egy nagyot, de magad is aláálltál....ugyanis: ha tudod hogy MINDIG MINDEGYIK néz téged, akkor ezek szerinte TE is mindig bámészkodsz az autósok arcába, és az írásodban benne van hogy lenézed őket.
Akkor most miről is beszélünk? TE csinálod azt, amivel másokat vádolsz. Te kis okos egyetemista...
2018. máj. 6. 12:57
17/37 anonim válasza:
Egyébként lehet azért néznek mert szimplán pokoli randa vagy. A senior szoftverfejlesztő kisebbségi komplexusos palik 99%-a vézna/dagad, ronda, szürkeegér, aki azzal vigasztalja magát hogy legalább okos és sokat keres. Neked pszichológus kéne, nem egy Audi...
2018. máj. 6. 12:59
18/37 anonim válasza:
"Nem annyira az emberek cselekedetei kavarják fel nyugalmunkat – hiszen azok elkövetőik vezető értelmére korlátozódnak -, mint inkább saját felfogásunk. Szüntesd meg tehát, szándékosan távoztasd el azt a véleményedet, hogy valami rettenetes történt – s haragodnak is vége.
...
Ha rajtad kívül álló dolgok bántanak, nem ők zavarnak téged, hanem a saját, róluk alkotott ítéleted. És neked hatalmadban áll, hogy akár most rögtön kitöröld ezt az ítéletet. "
Marcus Aurelius
Nagyon fontos lenne, hogy elolvasd:
Marcus Aurelius Elmélkedéseit.
Sokat tanulhatunk belőle és boldogabban élhetünk általa.
Szerintem neked édes mindegy, hogy az autóba ülsz vagy a buszmegállóba állsz xD Ha a buszmegállóba állsz akkor megesz az irigység, ha meg a kocsiból nézel ki, akkor köpsz egy nagyot. Már akkor írni akartam ezt neked mikor megláttam válaszok nélkül a kérdésedet, hogy te tipikusan ez az irigy, rosszindulatú, buta ember vagy. Lehet neked 6 diplomád is , akkor is egy okor maradsz.
2018. máj. 6. 13:21
20/37 anonim válasza:
Én vézna, ronda és szürke senior java fejlesztő vagyok, és örülök annak, hogy sokat keresek. Mondjuk csajok így sincs, de még mindig jobban érzem magam, mintha egy vézna, ronda és szürke gyári munkás lennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!