Igazuk van a barátaimnak, hogy egy ilyen férfi miatt nem éri meg szomorkodni vagy csak vígasztalni akartak?
Sokáig akartam őt, de én is elgondolkoztam rajta, hogy lehet, hogy jobb nekem nélküle. Évek óta együtt van egy csajjal, de nem szereti, csak azért van vele, mert a csajnak jó teste van s imponál a srácnak, hogy szinte mindig kipakolja a csaj a melleit s ehhez sokszor miniszoknyát hord, másképp nem tudja magára vonni a férfiak figyelmét. Ő maga mesélte, hogy csak a csak küljese fogta meg.
A csaj szinte tényleg csak a testével foglalkozik, nem képzi magát,nem jár egyetemre, mert ott tanulni kell, inkább elvégzett egy ilyen műkörmös kurzust s kész.
Tényleg nem nagy veszteség egy ilyen férfi?
....de viszont írtál ide, tehát valahol mégiscsak böki a csőrödet.
De azt mondom, ha neked nem csak a teste/pénze miatt kell a srác, akkor hagyd. Csak nézd meg, hogy milyen élete van és esetleg mennyire sekélyes. Majd dönts, hogy te jól éreznéd-e magad így vele a mindennapokban.
Alapból felesleges egy olyan "kapcsolat" miatt enni magad ami soha nem létezett.
Lényegtelen miért van együtt a csajjal, ez az ő dolguk...ő kapcsolatuk...ők tudják mit szeretnek a másikban.
Ha veled nem jár/járt a srác akkor nincs ügy amiről beszélhetnél, és ami miatt szomorkodni kellene. Szóval a barátnőidnek igaza van, lépj tovább!
A kérdező nem kicsit beteges!
Mások kapcsolatát lesni évekig???!
“A kérdező kommentje:
Nincsenek együtt 4 éve, sőt 3 se 🤣😂. “
Milyen egyetemre jársz?? ÉN voltam 4 évnél hosszabbb kapcsolatokban, ezért mondom, hogy az, amit TE írtál, hogy az illető ÊVEKIG együtt van valakivel csak a teste miatt, olyan nincs. Így már sikerült megérteni? Szereti a lányt, különben már régesrég lecserélte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!