Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért foglalkoznak...

Az emberek miért foglalkoznak a másikkal az utakon?

Figyelt kérdés

Minden évben terítéken vannak a motorosok a sebesség és "zaj" miatt, és ezt olyan vájt fülűek szájából hallani akik be vannak fásulva 40 évesen, nyugdíjasként pedig megkeseredett szar emberek.

Mit tudják az ilyenek hogy mitől és miért olyan a hangja egy autónak vagy motornak? a tuskó tudatlan meg mondja hogy menjen csak majd megfogja egy oszlop, a fizika elintézi...

Kresz ide vagy oda, szabályok bár vannak, de ahogy egy Porsche-val nem foglalkoznak a táblákkal, max kis utcában lakott területen, úgy egy motoros sem fogja nagyon nézni mennyivel megy. Aki évtizedes rutinnal rendelkezik az tudja hol lehet menni igazán.

Lehet haragudni mérgelődni emiatt, de azzal egyetérthetünk hogy aki 200 lóerős motort vesz, az nem 50-el szeretne csoszogni, ugyanez igaz a kocsikra is mi indokolja az 400lóerőt egy közúti autóban ami ráadásul szériában is felveszi a versenyt más komoly kocsikkal, mégis rendszámos pedig mindkettő száguldó koporsó ennyi erővel.

Ezekre mindig is volt kereslet, és lesz is amíg folyamatosan fejlődik a technika, milyen furcsa lenne babetták és trabantok korát élni az egész földön..

2018. máj. 4. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rendet kéne tenni az olyanok fejében, mint a kérdező... totál hlyeségeket beszélsz

És tudod mi van, ha 100-zal, de csak ha 80-nal kapsz egy durrdefektet? Hogy nem tudod megfogni az autót és ha esetleg pont ott jön valaki, akit eltrafálsz, azt nem trafáltad volna el ha 50-nel kapsz defektet, vagy nem lenne akkora baj. Tudod ki lesz a felelős? Te, nem a defekt... és nem neked kell vállalni a kockázatot te .........., hanem másokra is felelősséggel kell lenned. És ha 100-zal defektet kapsz, az nem csak pech, meg benne van a pakliban, hanem mások életével (is) játszol

2018. máj. 4. 23:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Én meg pontosan tudom, hogy akik ilyen vasat hajtanak az általad leírt helyen és módon, azok SEMMIT se tudnak se a fizikáról,se a közlekedésről, se a járművekről.
2018. máj. 17. 08:11
 13/13 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok és egyátalán nincs bajom a "zajos" motorokkal. Nekem az eszetelnűl gyorsulú autósokkal és motorosokkal van bajom, akik nem tartják be a szabályokat.

Pl.: Tegnap egy autós az autópályáról lekanyarodó sábban ment, majd utolsó pillanatban indexelés nélkül elrántotta a korányt. Majdnem bele ment az elválasztóba és persze ha több autó lett volna az úton biztosan ballesetet okozott volna.

Vannak azok a barmok is akik 50es zónában elkezdenek dudálni, mert csak 55-60al megyek. Meg olyanok akik szintén 50es táblánál elsüvítenek mellettem 80-90el.

2018. jún. 3. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!