Autóval hosszú útra megyek, hol tudom megoldani a wc-zést?
"Megint a pisi-fixált fekalofil kérdező, pisilési szokásokról faggatózik... rohadt uncsi már..."
Majd kiváncsi leszek, hogy ha esetleg te kerülnél ilyen helyzetbe, és valaki fekalofilnak állitana be, mit szólnál... Ha hiszed, ha nem, többször kerültem olyan helyzetbe, hogy a határán voltam annak, hogy be fog menni... Azért irtam ki a kérdést, hogy meg tudjam, mások hogy kezelnek egy ilyen helyzetet.
Szépen előcsapod az okostelefonod és bediktálod neki, hogy vécét keresel a közelben. Máris kiadja a legközelebbi lehetőséget. Nem értem, ebben a világban, ahol már-már kötelező elem az okostelefon, miért olyan nehéz használni azt :)
Legfeljebb kicsit módosítanod kell átmenetileg a csomagod hozzá, ha ekkora félelmeid vannak, bőven megéri.
Cinkotán pont van benzinkút. Konkrétan cinkota és Mátyásföld között. Ott megyek el minden nap.
Amúgy átérzem a problémát. Ma jártam én is így. 100 kilóméterre otthonról, helyismeret nélkül egy kis faluba ahol semmi se volt, de 2 órát kellett még várnom. Nekem mázlim volt mert férfiként csak egy erdősebb részt kellett keresnem, de megértem hogy nőknek ez nehezebb. Szerintem csak az a megoldás hogy előre tervezel. Tudatosan nézel előre olyan útvonalat ahol beesik egy McDonalds vagy egy benzinkút. Nincs nagyon más trükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!