Hogyan bírjam ki délután 3-tól kb hajnali 4-ig egyhuzamban?
3-asnak (meg mindenkinek igaza van, aki eddig válaszolt).
Mi az, hogy 8 sört, meg mittudomén mennyi felest isznak? És ez neked még természetes is?
Apád tud róla? Mert még ennyi ideig sem engedne el, sőt egyáltalán nem, nemhogy hajnali 4-ig. Esküszöm, pofám leszakad.
Irritálóan gyerekes vagy kérdező, hogy ennyire nem fogod fel, micsoda veszélynek vagytok ti is, meg főleg az ártatlan emberek is kitéve részeg sofőrök miatt. Felőlem ikszdézhetsz úgy ahogy akarsz, de ha balesetetek lesz, te is kő keményen felelős leszel érte.
Felállva és tapsolva fogadnám azt, ha bevezetnék itthon is azt a törvényt, mint ami El Salvador-ban van. Ha valaki ittas vezetés miatt ártatlan ember halálát okozza, akkor az illető halálbüntetést kap. Mindjárt nem lenne vicces részegen baromkodni a kormány mögött.
Ismerősi körömben történt, hogy egy 40 éves ismerősünk szülei nyugodtan vezettek az úton, minden szabályt betartva. Egy részeg pasas meg beléjük ment elölről. A pasasnak természetesen semmi baja sem lett, ellenben az ismerősünk apja szörnyethalt, az anyja hónapokig kórházban volt.
Szerinted ez vicces?
11-es vagyok.
Sokan itt nyünnyögnek, hogy kamunak nézik a kérdésüket. Ez vajon mi, ha nem az? Nyilván életszerű, hogy miden sofőr ugyanannyit fog inni.
Tudod, mit csomagolj magadnak az útra? Pelenkát!
No igen, én se szállnék be rlészeg sofőr mellé, ha nem lenne rosszabb az alternatíva, de azért egy piát bíró embernek a felvázolt mennyiség kevesebbet ront a képességein, mint mondjuk másnak egy 12 órás éjszakázás, szóval nincs szakadék a józan és a részeg vezetés közt, rengeteg tényező sokat ront, csak az italnál ez nagyon egyértelmű és elég egyszerű nem inni...
Ha szerenádoztok és mindenki piál, menjetek gyalog, ez így korrekt. Az ital egy dolog, az, amit már írtak és jogosan, hogy nem tuti, hogy "csak" annyit isznak, az egy másik... De nemcsak az ital az egyetlen, ami rontja a figyelmet. Éjszakázás, rosszabb látási viszonyok, bulihangulat, ezek nekem eleve rontanának valamit, bár ezt simán ellensúlyozom különösen lassú és óvatos vezetéssel. De még erre az ivás...
Nem fogom fel, miért kell inni és ilyen hosszan mászkálni, de én régen szerenádoztam (nem ittam és gyors volt, nem is örültek volna nekünk hajnali 3-kor, normális ember olyankor alszik).
Regebben en is hasonloan gondolkodtam(bar nem ennyire radikalisan az teny).aztan kib sztam egy oszlopot ugy hogy elotte ittam.ha a tukorsima gumik es onoseso is volt az oka,a rendoroket nem erdekli.2ev eltiltas,ott eldomtottem hogy tobbet soha.nem azert mert nem tudnek biztonsagosan menni,hanem mert ott mar 4ev eltiltas lenne.koszi,de nem.
Aztan en hulye par honapja beultem egyik reszeg ismerosom melle,aki raadasul skizofren is.na amikor 180-nal rangatja a kormanyt autopalyan az nem vicces,es ha nem vagy vallasos akkor is imadkozni kezdesz.k rva konnyen megpusztulhattunk volna ott,de szerencsere nem.azota mashogy ertekelem a dolgokat.
Remelem ti sem olitek meg magatokat,tudom nehez de egy pici eszetek legyen!hidd el,kesobb nagyon halas lennel erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!