Ti szeretitek ha sajnálnak titeket?
Figyelt kérdés
Itt névtelenül lehet mindenki őszínte. Én például utálom ha sajnálnak, és épp ezért én se szoktam sajnálni senkit. A sajnálat szerintem megalázó. És mindenkivel történnek jó és rossz dolgok is egyaránt, úgyhogy felesleges mind a sajnálkozás, mind az irígység. Érzelmileg pártatlannak mondom magam, talán ez áll legközelebb az evolúciós normákhoz. De érdekelne, hogy mások szoktak e sajnálkozni, vagy épp szeretnek e sajnálva lenni? A kettő együtt jár, úgyhogy ha valaki mondjuk utálja ha sajnálják, de közben meg szokott másokat sajnálni (esetleg ugyan ez csak fordítva) az bele szokott e gondolni ebbe az ellentmondásba?2018. máj. 2. 01:03
11/13 Óriás majmaim válasza:
Te is ezzel a dumával itt magadat sajnáltattad. Plusz haragot tartasz a világgal és az emberekkel szemben mert beszoptad a méretes faszt. És jössz itt az evolúcióval meg minden apja faszával legitimálni azt, hogy egy szívtelen senki vagy azért, mert szar történt veled. Már bocs, az emberiségnek több mint a három negyedével szar dolgok történnek. És pont ezért képesek empátiából segíteni egymásnak az emberek. Látszik, hogy te megérdemelted amit kaptál. Tudod.. karma. Vágytál is erre, ezért születtél meg.
12/13 A kérdező kommentje:
Ha hiszel a karmában, akkor ezért a kommentedért hihetetlen nagyot fogsz szenvedni... Ilyen szintű leszólást, személyeskedést egy olyan emberrel szemben, akiről igazából semmi mást nem tudsz, minthogy elvesztette a szeretteit, és megcsonkult, és ez nyilván vonzott magával némi mentális megtörést is. Ráadásul szándékosan félreérted a dolgot, jogtalan pulpitusra helyezted magad, és onnan támadtál le egy ilyen sorsú embert olyan tónusban, hogy még neked áll feljebb. Ilyenkor mit érez a karmád?
2021. ápr. 26. 04:16
13/13 Óriás majmaim válasza:
Én már most is bűnhődök mert látásra utálnak az emberek. A karma magyarul pedig következményt jelent. Nem kell hinni benne, hogy bekövetkezzen sokan nem hisznek a gravitációban sem, még is eltörik a kezük ha rosszul esnek. A következmény pedig nem képes érezni, mint ahogyan a gravitáció sem. Leszarom mi lesz. Ne próbálgass ilyesmikkel fenyegetni. Az őszinteség az egyetlen út amin az ember tiszta maradhat úgy, hogy alapból mocskos. Mellesleg megint sajnáltattad magadat. Talán, ha nem így állnál hozzá az emberekhez akkor én és sokan mások sem így állnánk te hozzád. És mellesleg, te választottad az életet. A szeretteidet pedig ne féltsd, ha jók voltak akkor jót kaptak. Mentálisan megtörtél. Oké. Tudod erre a legjobb példa a Nóbel díjjal Ash professzor. Egész életében szenvedett, még is megtanulta leküzdeni a betegségét, pedig a skizofrénia az egyik legbrutálisabb betegség. Szóval ne gyere itt nekem mind ezzel, hogy mentálisan sérült vagy. De ha te erre alapozol akkor kérlek ne menj egy 2022-ben a választásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!