A viselkedésbeli és gondolkozásmódi tulajdonságok öröklődnek vagy a környezet befolyásolja?
Például az hogy ki mennyire komoly gondolkodású.
És és tesóm is ilyenek vagyunk és persze szüleink is ilyenek.
Nem szerettünk soha komoly dolgokkal viccelni, és szüleink is mindent megbeszéltek velünk. Még egy barátom szülei eltitkolták hogy az anyja valami nőgyógyászati műtétre befeküdt a kórházba, addig az én szüleim ezt velem is megbeszélték hogy anyámnak lesz egy ilyen műtétje. Anyám nővére titkolta az unokái előtt hogy cukorbeteg, az én szüleim és nagyim nem, sőt számtalanszor volt hogy én adtam be a nagyimnak az inzulint.
De már kiskoromban is ilyen voltam. Első osztályos voltam mikor volt valahol azt hiszem itt magyarországon ciánfertőzés és a suliban az egyik órán erről beszélt a tanár. Ezt úgy érzem sohasem tudom elfelejteni, mikor az osztálytársaim mindenféle viccesnek szánt szavakat találtak ki, pl: cicicián meg hasonlók, én meg szégyenemben eltudtam volna süllyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!