Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem undorító, amit...

Csak szerintem undorító, amit Avicii halála után művelnek egyesek?

Figyelt kérdés

Először el sem akartam hinni, hogy meghalt. Kezdetben gyanús volt, hogy a halála előtti napokban vidám képek készültek róla, ahol a barátaival van, és a rajongókkal fényképezkedik.

Aztán miután szegény srác meghalt, hirtelen egy csomó cikk kezdett előjönni a neten vele kapcsolatban, ahogy beindultak az ex-barátnői. Mindegyiknek rákattintottam az instagram oldalára, ahová mindegyik csókolózós képeket tettek ki a srácról, meg kamu búcsúleveleket. Ezalatt a pár nap alatt a képeknek köszönhetően az oldaluk több ezer követővel gyarapodott, ahogy elnéztem. Ez a "titkos" barátnő meg szintén felpakolgat minden privát képet, videót, csakhogy szerezzen pár hét hírnevet, meg pénzt magának, miközben a srác családja direkt nem nyilatkozik, meg ad ki információkat, mert szeretnék ezt az egész ügyet tiszteletben és békében tartani. Csak azt nem értem, hogy ezek a barátnők hol voltak, amikor a srácnak segítségére lett volna szüksége, vagy segíteni neki kilábalni az alkoholizmusból? Mert tudtommal a piába halt bele.

2018. ápr. 28. 17:35
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
75%

[link]

Csak szerintem olyanok ezen a képen mint az angyal és az ördög?AMIKOR ELŐSZÖR MEGLÁTTAM EGY MÁSIK FOTÓN,MEGIJEDTEM TŐLE.VALAHOL A FORDÍTOTT KERESZT GYŰRŰJÉT IS EMLÍTIK.DURVA,ERŐSZAKOS EMBER BENYOMÁSÁT KELTI.

2018. máj. 27. 12:40
 22/23 anonim ***** válasza:
Na és most mit kezdjünk vele?
2018. máj. 27. 18:22
 23/23 anonim válasza:
Lassan egy éve hogy meghalt.Külföldi lapok most írták hogy ez a "eltitkolt" barátnő elakarja venni Avicii örökségét a DJ szüleitől,miközbe őt nem nagyon illeti ez az örökség mert se közös gyerekük se semmilyük nem volt ami közös tulajdon lett volna,még házasok se voltak!Nem a semmi ért nem jelentete be Avicii hogy barátnője van mert maga is tudta hogy ez sokáig nem fog tartani!S mikor ez a Tereza vagy kicsoda napvilágra hozzta a képeket/videókat már sokan tudták hogy nem igaz az egész story amit elő adott.De nálam az verte ki a biztositékot hogy elvileg Tim(Avicii) gyereket akart tőle,a DJ szülei azt nyilatkozták hogy Tim egyáltalán nem akart családot.Így Tereza felis függesztete instagram és facebook fiókját!Későbbiekben már újra vissza tért a világhalóra és már nem volt fent a videó és fele fénykép...szóval ez a nő amit állitott a családos téma meg ezek a megszerkesztett képek(vagyis van köztük olyan is) mind hazugság...csak az örökségre,követőkre ment semmi másra,ami több mind egymilliárd és ez nem kis összeg(Elnézést a helyes írási hibákért!!!!!)
2019. jan. 10. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!