Csak szerintem undorító, amit Avicii halála után művelnek egyesek?
Először el sem akartam hinni, hogy meghalt. Kezdetben gyanús volt, hogy a halála előtti napokban vidám képek készültek róla, ahol a barátaival van, és a rajongókkal fényképezkedik.
Aztán miután szegény srác meghalt, hirtelen egy csomó cikk kezdett előjönni a neten vele kapcsolatban, ahogy beindultak az ex-barátnői. Mindegyiknek rákattintottam az instagram oldalára, ahová mindegyik csókolózós képeket tettek ki a srácról, meg kamu búcsúleveleket. Ezalatt a pár nap alatt a képeknek köszönhetően az oldaluk több ezer követővel gyarapodott, ahogy elnéztem. Ez a "titkos" barátnő meg szintén felpakolgat minden privát képet, videót, csakhogy szerezzen pár hét hírnevet, meg pénzt magának, miközben a srác családja direkt nem nyilatkozik, meg ad ki információkat, mert szeretnék ezt az egész ügyet tiszteletben és békében tartani. Csak azt nem értem, hogy ezek a barátnők hol voltak, amikor a srácnak segítségére lett volna szüksége, vagy segíteni neki kilábalni az alkoholizmusból? Mert tudtommal a piába halt bele.
Avicii saját magát nyírta ki. Az alkohol miatt hasnyálmirigy problémája volt már, amire szintúgy rengeteget ivott. Nem hiszem, hogy nem próbálták volna kihúzni belőle.
Mellesleg mindig ez van, ha egy híresség meghal. Sokaknak semmi sem szent, csak az a lényeg, hogy több like-követő legyen. Betegesen szánalmas. Az ilyen "barátnők" pont olyanok, mint azok a nők, akik a #metoo kampányt próbálták felhasználni arra, hogy hírnévhez és pénzhez jussanak, megvádolva gazdag és híres embereket azzal, hogy ők szexuálisan zaklatták őket, aztán egyikük sem tudott semmi ilyesmit sem bizonyítani, vagy egy fenékrecsapást 15 évig "titkolt". Nevetséges.
Szerintem az ilyesn hírességek 99%-a magának köszönheti mind a halálát (nem kell szrrá inni magad meg szívni mellé) mind pedig a rbn.cokra eső választását.
Érdekes, a normális emberek zöme miért képes rendes csajt/pasit találni és miért nem alkohol miatt hal meg?
Egy ismeretlen akárki volt - mint a mai "sztárocskák" 99%-a, mit sajnálkozzak a halálán? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!