Tartós munkanélküliek! Ti nem vagytok depressziósak az életetek miatt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy en semmiben sem vagyok jó. Még nagyon gyárba se mert kézügyességem sincs meg egy balek vagyok. Ezért mindig munkanélküli vagyok pedig én akarnék dolgozni. Elvégeztem egy munkaügyi központos képzést de az se jó semmire. Gyárakban fogok próbálkozni melózni bár egy ilyennel mint én nem tudom mire mennek majd. Más is van igy mint én?? Ti nem vagytok depressziósak a szar életetek miatt??2018. ápr. 27. 10:49
1/9 anonim válasza:
Milyen kézügyesség kellene egy gyárba?
Kis fiolákra kell kupakokat rácsavarni vagy összetolni két műanyag darabot. Erre egy csimpánz is képes, úgyhogy te is.
Fel a fejjel, szedd össze magad aztán irány a gyár!
Vagy tanulj ki egy keresett szakmát.
Vagy menj beteghordónak.
2/9 anonim válasza:
Hát szerintem nem,,mert gázsiék tök jól elvannak a munka nélkül..
Megy náluk a nagy cibik cabak hopp cügülük blülülük..
Meg a zsámó van tesó meg ezek...
Ők akkor esnek depibe,ha munkába kell menni a pénzért...
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Aki így kezd egy mondatot "Az a helyzet hogy en semmiben sem vagyok jó."
Az önsajnálatot gyakorol. Innentől kezdve feneketlen kút, bármi amit mondunk... önmagad tegyél a hülyeség és a gátoló gondolatok ellen...
5/9 anonim válasza:
nem igaz, tényleg vannak ilyenek, magam is.
6/9 anonim válasza:
Sajnos egy ideje munkanélküli vagyok,de folyamatosan keresem a munkát,meg lassan fejezek egy hétvégi főiskolát is.Az elmúlt időszakban elég magam alatt voltam az életemben lévő sikertelenségek miatt,főként,hogy nincs munkám,csak volontőrködni tudtam nevelőként,meg írással foglalkoztam,de egyik sem hozott pénzt a konyhára.De nem adom fel,beiktattam apró változásokat az életemben,ami segit kimozdulni a holtpontról pl.változtattam az étrendemen,így jobb a közéruztem,mindennapban próbálom megtalálni a pozitívumot,önfejlesztő könyveket olvasok,mozgásban vagyok és hiszem azt nem maradok mindig ebben az állapotban,lesz munka és eljön az idő amikor kiteljesedett életet élhetek.
7/9 anonim válasza:
Dehogynem, én is hasonló helyzetbe vagyok, bár én most tettem le a targoncavezetői képzést, most fogok munkát keresni, szerintem te is keress egy megfelelő szakmát
8/9 anonim válasza:
Akkor lennék depressziós, ha dolgoznom kéne. Utálok felkelni, utálok szendvicset gyártogatni minden kicseszett nap, utálok bemenni a sok gyökér közé. Amúgy is egy erősen Introvertált szociális fóbiás vagyok, aki nagyon szorong. Depressziós is vagyok, de a munka csak rátenne egy jó lapáttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!