Mi a véleményetek a kövérekről?
Kamu,olyan nincs,hogy valaki fetreng zabál és vékony nincsen ilyen.
A kalória hova megy felszívodik az univerzumba vagy hogy?
Az is plöttyedt vagy narancsbőrös,az is szánalmas szerintem nagyon gáz.
Tutira nem feszes egy olyan csaj hanem mint a kocsonya,fújjj
Hát ez valamilyen szinten igaz,de nekem akkor valami történt mert most fejlődök mint a gomba izomzatban,meg megy le a zsír 30 évesen,egyre jobban nézek ki.
Az átlag egyre jobban pukkan le én fordítva tervezem. :)
Semmi. Gyerekkoromban nem szerettem őket, mert csúnyák voltak. Aztán azóta már felnőttem.
Sajnálom őket, mert nehéz élet helyzetet, vagy életet élnek végig.
A függés viszont sok ember sajátja, csak azokon jobban látszik, akik a stresszt evéssel kompenzálják...
Soha nem értettem ezt a nagyfokú utálatot a kövérek iránt. Jó, én nem lennék kövér, de nem nézem le őket, meg nem hiszem, hogy lusták. Nekem is van kövér barátnőm, állandóan mehetnékje van, nem lehet lelőni. Nekem már a fszom tele van, várnám a villamost, ő meg, "á, az csak 3 megálló, simán legyalogoljuk".
A cigiseket megértem, a többiek életét is megkeserítik, most van meleg idő, az én szomszédom este egy órán át cigizik az erkélyen, nekem meg az egész lakásom büdös. Az alkohol is gáz, beléd köthet a részeg, vagy részegen vezet, családokat tesz tönkre, drog ugyanez. De valaki, aki 300 kiló és tömi a csipszet... nekem semmi kárt nem okoz. Vagy már azért is haragudni kell a másikra, ha nem tetszik, amit látunk, ha ránézünk?
OFF: elkezdtem olvasni a válaszokat, és a fejemet fogom.
lerí rólatok, h reflexből lepontozzátok azokat, akik nem babusgatják szegény kövéreket.
miért jó az, h úgy csináltok, mintha nem tehetnének arról, h kövérek?
az egyik válaszolónak teljesen igaza van: régen én is néztem kutatásokat, statisztikákat, mindben az szerepelt, a túlsúlyosok alig néhány százalékának van olyan egészség problémája, amitől nem tud lefogyni.
ergo hiába fáj az igazság, a kövérek nagy része egyszerűen lusta és igénytelen.
ha félreteszem a statisztikákat, akkor meg a hétköznapokban szintén aztán látom, a kövérek nagy része semmit nem mozog, az íróasztala alatt ott a 2 literes kg, szendvicshalom.
és még mielőtt vki leírnám, h mi közünk ahhoz, h vki kövér: hát majd megtapasztalod, ha a munkatársnőd/főnököd/etc. egy túlsúlya miatt frusztrált nő lesz, aki a környezetén vezeti a le frusztrációját.
a kövérség bizony sokat elmond egy emberről, és egyáltalán nem olyan, mint a hajszín (lol).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!