Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnek újra a régi?

Hogyan lehetnek újra a régi?

Figyelt kérdés
Régen(másfél évvel ezelőtt), nagyon felszabadult voltam. Mikor itthon valami probléma volt(családi gondok),a környezetem eszre semm vette, hogy valami nincs rendben. Sírva mentem suliba, ott még olyan vidám és felszabadult voltam, hogy csak nah. Azóta két barátnőmben(a legközelebb időben) nagyot csalódtam. Nem vagyok bff-es típus, és nehezen engedem közel az embereket magamhoz, de ők ismerték azt az oldalam is amikor éjjeleket sírtam és úgy mentem suliba, vagy suli melett meloztam, és hula voltam. Ők támogatta kstb, de csúnyán ki lettem használva, majd még én lettem a nagy rossz aki egy köszönést sem érdemel azok után akiket értük tettem.. Mindegy. :) Az lenne a kérdésem, hogyan tudnék újra a vidám, mosolygós lány lenni? Tudom, hogy ezzel a komoly, mogorva viselkedesemmel csak annyit érek /értem el, hogy barátok már alig vannak, sincs hangualtom eljárni, folyton agyalok munka stb.. Érzem, hogy megfogok keseredni. Sokan kérdezik mivan velem meg ilyesmi.. Nem másoknak akaork megfelelni ,csupán szeretnék az az ember lenni aki mások arcára mosolyt csal, a saját életem nehezitem ezzel, hogy így magakba zárkózóm. Nehéz és nem tudom, hogyan és mit tegyek, hogy feltudjak szabadulni, újra nyitott lenni a baratsagokra, vagy csak kacagni meg ha nem is vicces, de azért mert jól esik.
2018. ápr. 26. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Sulinak vége, utána lesz egy törés. Nem írtad, hány éves vagy, de ott lecserélődik a baráti köröd. Legalábbis a nagy része biztosan. Utána már jóeséllyel csak a komolyabb barátságok jönnek létre, ha olyan körökben mozogsz.

De első körben azt javasolnám, hogy írj ki magadból mindent, ami bánt. Akár nekem is privátban. Felszabadít. Ez is rendezi a gondolataidat, és segít a következő lépésben.

2018. ápr. 26. 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok hű de hosszú barátságokat, ezen a is gondolkozok csak szeretném jól érezni magam, hogy én is legyek egy a sok TIT lány közül aki tud nevetni függetlenül attól, hogy belül mivan. Régen igy könnyebb volt mindent feldolgozni és elfogadni, könnyebben vettem az akadályokat. 18/L
2018. ápr. 26. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon felületes. Átmenetileg így feledtetni tudod a bajaidat, de nem leszel boldog. Biztosan ezt szeretnéd?

#1 voltam

2018. ápr. 26. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem gondolkoztam ezen. Annyit tudok, hogy ha csak agyalok mindenen és befele fordulok akkor még rosszabb lesz, hiányzik a régi önmagam és nem tudom, hogyan tudnék újra erőt venni magamon. Tiszta mormota élet, és a körülöttem lévőket is mérgezem ezzel, nem csak önmagam.
2018. ápr. 26. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezért mondom ezt, hogy valakinek öntsd ki a lelked. Befordulni nem jó, az csak lejjebb visz. De ha van valaki, aki meghallgat... nem biztos, hogy megoldja az összes problémádat, de még elviselni is könnyebb a helyzetet, ha tudod, hogy nem vagy egyedül.

2018. ápr. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!