A barátnőm túlsúlyos mégis jobban tetszik a pasiknak mint én, pedig én csinos vagyok, miért van ez?
Nem láttam a képeket, de a válaszaidból egyértelműen kiderül, hogy egy ostoba bunkó paraszt vagy, ilyen személyiséggel pedig nézhetsz ki akárhogy, 10-ből 9 pasi tuti a barátnődet választaná :D
És képzeld el, hormonoktól nem csak hogy lehet hízni, akár kihullhat a hajad is, megszűnhet a menstruációd, vagy lehetsz olyan szőrös, mint egy férfi, pasiknak nőhetnek mellei, stb. De ennyi ésszel nem csodálom, hogy nem tudsz ezekről...Csak legalább ne okoskodnál és próbálnád megmagyarázni, hogy a barátnőd kamuzik ezzel a hormonos dologgal :D
Hát ja tök gáz, nem is menstruál aztán 19 éves...
na jó, bocsi h bunkó voltam. köszi a válaszokat
Tudod, van nekem egy ismerősöm, aki csinos, ad magára, stb.
Rajtam bőven van súlyfelesleg, nem vagyok szèp sem, és most figyelj:
Ha ketten bemegyünk valahová, pl étterem, kávézó, az ott lévő pasik hozzám sokkal szívesebben szólnak, kedvesek velem, de neki nem szól senki, nem érdekel senkit.
Párja sincs, nekem van párom is.
Vajon miért???
Azért, mert tudok mosolyogni, jó a kisugárzásom, stb.
Te ugyanaz a típus vagy, mint az ismerősöm, aki szintén úgy gondolja, a külső a minden!
A helyedben elgondolkoznék...
Megnéztem a képeket.
Nekem jobban tetszel, bár nekem nagyon bejönnek a lófejű csajok. Azt az egyet nem értem csak, hogy magadról miért nem küldtél bugyis képet. :)
#38 fogadjunk, hogy te fideszes vagy! 😁
Úgy hazudsz, hogy még te magad is elhiszed! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!