A barátnőm túlsúlyos mégis jobban tetszik a pasiknak mint én, pedig én csinos vagyok, miért van ez?
Hát kicsit természetesebb mint te vagy legalább is nem pózol úgy és mosolygós, ennyi előnyt látok a képeken, de az tény hogy van némi felesleg rajta. (már ha nem alapból ilyen a genetikája) Szerintem ha kicsit fogy vagy edzene a bnőd simán lekörözne téged, most kb a látottak alapján személyiségek nélkül nehéz lenne dönteni. De ha személyiségben megnyerőbb akkor ő a nyerő. Kissé mű hatást keltesz ezekkel a pózokkal, meg ez a csücsörítés is nagyon elavult, egy szép nagy mosollyal több hódolót szereznél magadnak. Így egy buta lány képét kelted pl bennem, aki a testénél többet nem tud adni kb. Persze ez csak a látszat és ezer más dolog befolyásolná a dolgot ha mondjuk személyesen ismernénk titeket. Tény amúgy h nem vagy ronda, az alakod is rendben van (bár ízlés alapján kicsit talán sovány vagy, de ezt ember válogatja).
f/23
Egyébként állítása szerint hormonbetegség miatt van rajta +8 kiló, de szerintem hormonoktól nem lehet hízni..
bár igaz h orvoshoz is jár
hát azért vannak ilyen dolgok, ha csak az első oldalt nézzük a google amit kiad ezekre a szavakra
szóval meglehet, de ha fog még egy kicsit nőni akkor jobban eloszlik majd rajta, meg ha majd valami kezelésen vesz részt hogy ne hízzon tovább vagy esetleg fogyjon is akkor jó lesz.
Most komolyan random embereknek küldözgetsz képet a "barátnődről" az ő tudta nélkül?? Normális vagy te már nem azért?
Nem csoda, hogy senkit se érdekelsz ha ilyen hulladék ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!