Falun miért alakult ki az, hogy a nőket semmibe veszik?
Én is falun nőttem fel. A szüleim mérnökök, én is az lettem nőként. Ma már nem ott élek a kevés lehetőség miatt.
Nyilván mi más életstílust képviseltünk, mint az igazi falusi felfogású, akár tanulatlan emberek. Mi csak aludni jártunk haza, míg mások jellemzően az életüket is többnyire a falu határain belül töltötték. Mások az igények és szerintem elképzelhető, hogy ők rendelkeznek jó értékrenddel, de mivel ez érzékeny téma, inkább hagyjuk is.
Én már főztem tini koromtól, a tesómat pedig igenis befogták füvet, vagy sövényt nyírni, kocsit mosni. Ez az élet rendje, szerintem abszolút normális.
Alkoholista gyöpös p*csfej, aki veri az asszonyt, meg városban is van, csak nem olyan koncentráltan.
Faluban még ismerik egymást az emberek. Összejönnek a szomszédok. Az ember a kocsmában beszéli ki a nap eseményeit, az asszonyok meg a ház előtt a padon ülve. Aztán némely ember hazamegy és jól megagyalja az asszonyt mert miért ne!? Városban ez a szokás már jelentősen kikopott szerintem, az ilyen öregek kihaltak. Hamarosan a falvakból is ki fognak azt gondolom.
"Életre nevelés az, hogy az anyám kvázi "árulja" magát, mert a szülei nem hagynak neki otthon békét? És miután férjhez ment az unoka-kérdéssel bszogatják, mondván az nekik jár?"
Most vagy az igeidőket nem ismered, vagy hazudsz.
Másrészt miért baj, hogy azt akarták a nagyszüleid, hogy a lányuknak családja legyen és saját lábára álljon?
Szerinted jobb az ami városban van, hogy 30-35 évesen is a szülőkön élősködnek a "gyerekek"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!