Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz, ha diplomásként nem...

Gáz, ha diplomásként nem kezdenék nem diplomással?

Figyelt kérdés

Volt kapcsolatom nem diplomással, mindig konfliktus volt abból, hogy nem vagyunk egy szinten, elsősorban anyagilag.

Viszont a gondolkodásmód között is nagyok voltak a különbségek.

Nem tudom megfigyelte-e már valaki, a diplomás nők általában nagyon jól,igényesen öltöznek.Nem csak alkalmakkor néznek ki jól,hanem a mindennapokban is.Van egy doktorandusz hallgató ismerősöm, ő tipikus példája ennek, mindig magassarkút hord, gyakran szűk egybe ruhákat, kosztümöt.

Ahogy megy az utcán, csak úgy forognak a férfi fejek,de nem úgy néznek rá, mint egy olyan nőre, akinek mély a dekoltázsa, hanem, kvázi tökéletes az összhang, igényesség, szép haj.....stb

2018. ápr. 22. 14:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Az ezelőtti munkahelyemen a volt főnököm nem diplomás és nem származik gazdag családból, mégis cégvezető, más kérdés, hogy feketézget, de sikerre vitt egy ötletet, és jól megél belőle a családjával. Nem azt mondom, hogy ő az etalon, meg a tisztesség mintaképe, de bizonyíték arra, hogy a sikerhez nem feltétlenül kell diploma.
2018. ápr. 22. 21:11
 22/28 anonim ***** válasza:
63%

"akik komoly tárgyalásokon vesznek részt, eleve diplomások"

Akkor eddig minden tárgyalást hallucináltam. Ez aztán a twist.

2018. ápr. 22. 21:16
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem. Én nem járnék senkivel, szóval hozzám képest a te elvárásaid a béka segge alatt vannak
2018. ápr. 23. 02:05
 24/28 anonim ***** válasza:

"Nem a műveltség a fontos.

Bevallom, az ajánlott szakirodalmakat sem olvastam el, könyv nem volt sokszor a kezemben.Nem szeretek színházba járni, az irodalmat sem szeretem. "

Kérdező!

Pontosan definiáltad, a bunkó szó jelentését!!

2018. ápr. 23. 07:19
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező a bizonyíték rá, hogy az IQ nem jár kézen fogva egy diplomával.
2018. ápr. 23. 07:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Elképzeltem, ahogyan ismerkedni próbálsz:

- jó a csöcsöd köll kóla?

- ja, hogy nincsen diplomád? ... akkor nem kapsz.

2018. ápr. 23. 07:23
 27/28 anonim ***** válasza:
63%

@20 Rendes ember szóba nem áll olyasvalakivel, mint te. Ha legalább a műveltség oldaláról közelítettél volna, akkor még oké, meghatározhatja a párválasztást, én például műveletlen, nyelveket nem beszélő nővel nem tudnék élni. Neked viszont csak annyi számít, hogy nagyobb valószínűséggel legyen pénze ruhára meg cipőre.

Barátnőmmel 28 ill. 25 éves bölcsészdiplomások vagyunk, a kettőnk havi átlag jövedelme 1.5 millió forint alkalmazottként és ő keresi a többet, szóval még a gazdasági per mérnöki vonallal is mellélőttél.

2018. ápr. 23. 13:54
 28/28 anonim válasza:
Mindenki megérdemel egy esélyt, függetlenül attól, hogy van-e diplomája vagy sem. Ugyanakkor az emberek általában magukhoz hasonló személyekkel veszik körbe magukat, úgyhogy alapvetően normális, hogy a hozzád hasonló iskolai végzettségűek között keresnéd meg a másik feled.
2018. máj. 4. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!