Az normális, ha egy 13 éves lánynak képzeletbeli barátja van?
Figyelt kérdés
Kiskoromban sohasem volt, de kb egy éve kitaláltam egy személyt. Ha szomorú vagyok, vagy kétségbeesek akkor mindig "ő" nyugtat meg. Vagy pl amikor futni kell tesin, ő fut velem és így nekem könnyebb. Ez normális?2018. ápr. 17. 21:53
4/16 anonim válasza:
És ha elfáradsz felkap a hátára, azt ott lebegsz? Amúgy pasi, vagy csajszi a szellemgyerek?
5/16 anonim válasza:
Amíg tudod a határokat addig nem gáz. Nekem is van egy kis "belsővilágom" ami sokszor nagyon jól jön.
Egy 17 éves emberke
6/16 A kérdező kommentje:
Csajszi az illető :D
Valahogy egy kis lelki erőt ad nehezebb helyzetekben
2018. ápr. 17. 22:00
7/16 anonim válasza:
Az osztálytársaid mit szólnak, mikor hangosan nevetgélsz a csajjal, vagy beszélsz vele?
8/16 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes dolog. Nekem alsóban volt egy lila tündér, aki mindig a párom volt, mikor nekem nem jutott senki a páratlan létszámú osztályban.
9/16 anonim válasza:
Emberek, csak odaképzel valakit! Ez nem jelenti azt, hogy mások előtt felfedi a képzeletbeli lény kilétét! :D
10/16 A kérdező kommentje:
Beszélni hangosan nem szoktam, nem vagyok annyira hülye :D
Mintha gondolatban beszélnék vele
2018. ápr. 17. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!