Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek 17 évesnek, hol...

Miért néznek 17 évesnek, hol ott 21 éves leszek?

Figyelt kérdés
Rohadtul idegesít, hogy az emberek nagyrésze 17 évesnek néz, és egyszerűen gyerekként tekintenek rám. Mit tegyek hogy megváltozzon? Nem viselkedek gyerekesen, 169/70 cm magas vagyok, 50-60 kg. Rohadtul elegem van, amikor meg megtudják hány éves vagyok, néznek egy nagyot. Sokan mondták már, ne törödjek vele, mert pl: 50 évesen jó lesz, de engem ez aggaszt hogy nem felnőtként kezelnek, hanem gyerekként. Más is így van ezzel? Ti nektek mi vált be? Tényleg idegesít!!! 😢😢😢😣

#idegesítő #kor #undor #kezelnek gyerekként
2018. ápr. 13. 00:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
36%
Ne hisztizz már! Ezek a mai kislányok vazzeg... 😁 Te tényleg 21 éves vagy? Nyaktól felfelé tényleg fiatalabbnak tűnsz... Majdnem elfelejtettem higgadt emotikonokat tenni. Tessék.: 😱😱😱😱
2018. ápr. 13. 11:04
 22/26 A kérdező kommentje:
Leírom mégegyszer hogy FÉRFI VAGYOK NEM NŐ!!! 21 ÉVES...
2018. ápr. 13. 11:08
 23/26 anonim ***** válasza:
52%

Az rendben van, de úgy hisztériázol, mint egy tinipiicha. :D

Engem mondjuk kezd szórakoztatni. :)

2018. ápr. 13. 11:10
 24/26 anonim ***** válasza:
52%

"Nem teljesen értem amit írsz, lófaszt se tudsz rólam, akkor meg ne itélkez"

Nem elég, hogy külsőleg is fiatalnak tűnhetsz, hanem tényleg gyerekként is viselkedsz. Ezért néznek kisgyereknek, mert egyszerre minden szempontból az is vagy.

És nem fognak téged sosem felnőttként kezelni, mert sosem fogsz tudni felnőni, csak majd ha már ráncosodsz és látszik rajtad a korosodás.

Mindig sírni fogsz hogy ne kezeljenek gyerekként, de nem fogod tudni megtanulni hogyan kell normális, felnőttként viselkedni, mert annyira nincs felfogásod.

2018. ápr. 13. 12:29
 25/26 aranyos121 ***** válasza:
39%
hallod, tanácsot adunk neked normálisan de te mindenkit csak le kussoltatsz akkor old meg kicsi szivem :D
2018. ápr. 13. 12:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, szerinte nyilván így viselkedik és reagál egy megfontolt FELNŐTT FÉRFI. :)
2018. ápr. 13. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!