Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek 17 évesnek, hol...

Miért néznek 17 évesnek, hol ott 21 éves leszek?

Figyelt kérdés
Rohadtul idegesít, hogy az emberek nagyrésze 17 évesnek néz, és egyszerűen gyerekként tekintenek rám. Mit tegyek hogy megváltozzon? Nem viselkedek gyerekesen, 169/70 cm magas vagyok, 50-60 kg. Rohadtul elegem van, amikor meg megtudják hány éves vagyok, néznek egy nagyot. Sokan mondták már, ne törödjek vele, mert pl: 50 évesen jó lesz, de engem ez aggaszt hogy nem felnőtként kezelnek, hanem gyerekként. Más is így van ezzel? Ti nektek mi vált be? Tényleg idegesít!!! 😢😢😢😣

#idegesítő #kor #undor #kezelnek gyerekként
2018. ápr. 13. 00:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Na és akkor mi van, egyébként meg általában a viselkedés és természet alapján szokták az embereket azok kezelni akik egy minimálisan is ismernek, és nem külsőségek alapján.

Nekem is van olyan simerősöm aki 25 és körülbelül 18 nak ha kinéz, de kamionsafőrként dolgozik, és azért mert megfelelően komoly és felnőtt a természete hozzá, nem is ekzeli senki gyerekként.

2018. ápr. 13. 02:03
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Válaszaid alapján egy hisztis tinilánynak tűnsz, nem felnőtt férfinek. Véleményt kérsz, aztán megsértődsz, hogy “nem is ismersz, mit ítélkezel”.
2018. ápr. 13. 05:43
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
Azt hittem, kislány vagy, ami rinyát itt lecsaptál.
2018. ápr. 13. 07:25
 14/26 A kérdező kommentje:

" elhiszem hogy zavar ez téged de ne "hurrogd" le azt aki fiatalabbnak néz mert nem tehet róla hogy azt hiszi hogy 17 vagy, valószínű azért mert tényleg fiatalosabb a külsőd... ,,

már bocsi én nem hurrogtam le senkit, de semmit nem tudsz rólam, nem tudod hogy nézek ki stb. Ha meg távolról ilyen jó ember ismerő vagy, menj el egy ilyen munkahelyre ahhol ezt díjazzák. És nem hurrogtalak le,csak nekem is van véleményem.

2018. ápr. 13. 10:47
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
Idióta...
2018. ápr. 13. 10:52
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogy milyen emojit teszek ki? A lényegen egyébként sem változtat.... Az aki értelmesen válaszolt, annak a pár embernek köszönöm. Képet nem teszek ki magamról.
2018. ápr. 13. 10:52
 17/26 A kérdező kommentje:

ma 10:52

Na megszólalt a társadalom zsákutcája..... Ha én idióta vagyok, akkor te mi vagy? Nem vagyok egy csunya ember. Trollkodni jöttél? Miért nem vagy a suli padba? Tanuljál fiam.

2018. ápr. 13. 10:56
 18/26 anonim ***** válasza:
59%
Jóbarát, felteszel egy kérdést, majd azon pattogsz, hogy válaszokat kapsz rá. Szerintem itt nem én vagyok a leggyengébb láncszem. :D
2018. ápr. 13. 10:59
 19/26 anonim ***** válasza:
35%

Te tényleg egy gyerek vagy.

Béla, kisnyugdíjas.

2018. ápr. 13. 11:01
 20/26 anonim ***** válasza:
49%

Tőlem 28 évesen is elkérik a személyit. Örülj neki. Mi vagyunk azok, akiket 35 évesen nem fognak elhagyni egy 20 évesért, mert annyiak nézünk ki mi is :D

Amúgy meg ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek, viselkedj ennek megfelelően. A kérdésed alapján egy hisztis 17 éves vagy ;)

2018. ápr. 13. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!