Miért néznek 17 évesnek, hol ott 21 éves leszek?
Na és akkor mi van, egyébként meg általában a viselkedés és természet alapján szokták az embereket azok kezelni akik egy minimálisan is ismernek, és nem külsőségek alapján.
Nekem is van olyan simerősöm aki 25 és körülbelül 18 nak ha kinéz, de kamionsafőrként dolgozik, és azért mert megfelelően komoly és felnőtt a természete hozzá, nem is ekzeli senki gyerekként.
" elhiszem hogy zavar ez téged de ne "hurrogd" le azt aki fiatalabbnak néz mert nem tehet róla hogy azt hiszi hogy 17 vagy, valószínű azért mert tényleg fiatalosabb a külsőd... ,,
már bocsi én nem hurrogtam le senkit, de semmit nem tudsz rólam, nem tudod hogy nézek ki stb. Ha meg távolról ilyen jó ember ismerő vagy, menj el egy ilyen munkahelyre ahhol ezt díjazzák. És nem hurrogtalak le,csak nekem is van véleményem.
ma 10:52
Na megszólalt a társadalom zsákutcája..... Ha én idióta vagyok, akkor te mi vagy? Nem vagyok egy csunya ember. Trollkodni jöttél? Miért nem vagy a suli padba? Tanuljál fiam.
Te tényleg egy gyerek vagy.
Béla, kisnyugdíjas.
Tőlem 28 évesen is elkérik a személyit. Örülj neki. Mi vagyunk azok, akiket 35 évesen nem fognak elhagyni egy 20 évesért, mert annyiak nézünk ki mi is :D
Amúgy meg ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek, viselkedj ennek megfelelően. A kérdésed alapján egy hisztis 17 éves vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!