Ti mennyire szoktátok meghallgatni azok véleményét, akik az ellentétes oldalon állnak?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 10:35
11/14 anonim válasza:
általában hosszan meghallgatom ha nekem van igazam mert akkor minden a helyére kerül
ha nincs igazam akkor bele szoktam kérdezni mert zavar a lassú, többszöri magyarázat..és kíváncsi vagyok a támpontjaira
kb így
12/14 anonim válasza:
Ha jót akar, logikusan vázolja a dolgokat, akkor meghallgatom, lehet, hogy hasznosítom is. Ha alapflegma, akkor nem foglalkozom vele. Az agresszívekkel nem igazán tudok mit kezdeni...
13/14 anonim válasza:
Rendszerint meghallgatom, mert érdekel, hogy ugyanazt a dolgot, miért latjuk egészen másként.
14/14 anonim válasza:
Persze ez csak azoknál műkődik, akik szintén meghallgstják a véleményemet és nem "letorkolni" akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!