Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudom rávenni magam...

Miért nem tudom rávenni magam semmire? 16/F

Figyelt kérdés

Utálom magam amiért nem tudom letenni a telefont. Kb úgy 3 éve szinte csak ebből áll az életem. Mindig elhatározom hogy egy kicsit életrevalóbb leszek, változatok a dolgokon, de ugyan oda jutok vissza ahonnan elkezdtem. A suliban is egésznap olyan vagyok mint a mosott...

A kapcsolataim is gondolom ebből adódóan nagyon instabilak. Egy-két osztálytársam oda szokott jönni beszélgetni meg ilyenek de látszik a szemükből hogy ez fárasztó számukra. És a családban sem valami jó a légkör. Anyámmal még talán úgy rendben vagyunk, de a testvéremmel szinte nem is beszélünk, ha mégis akkor nagyon kínos az egész. Ha átjönnek a rokonok nagyon feszült vagyok, nem tudok feloldódni.

Barátnőm nagyon régen volt már. Múltkor megpróbáltam csajozni de akkor sem tudtam magam jól érezni közben. A tanulásról, meg arról hogy kitakarítom a szobát meg ilyenek arról ne is beszéljünk...

2018. ápr. 8. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg kinyalják mindenedet és nem nevelnek a munkára, te meg kényelmes vagy.
2018. ápr. 8. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert egy lusta disznó vagy aki megkap mindent!
2018. ápr. 8. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen igen. Esetleg tudna adni valaki valami hasznos tanácsot vagy valami?
2018. ápr. 8. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Angol könyvek az akaraterő fejlesztéséről:

Self discipline in 10 days

[link]

és The_willpower instinct

[link]

2018. ápr. 8. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Akaraterő!

Ez tényleg csak lustaság! Tedd le és kész. Csinálj mást helyette. Akaraterő.

Milyen más tippet vársz? Olyat amiért külső befolyásoló tényező tud leszoktatni? Akkor kérd meg a barátaidat, hogy ne hagyják. Kérd meg anyukádat tiltsa meg tőled.

Vagy megtanulod kontrollálni magad, és megtanulsz uralkodni magadon. ;)

Csak rajtad áll.

2018. ápr. 9. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos,hasonló vagyok én is,és szeretnék változtatni.

Amúgy ne haragudj,hogy nem a kérdésedre válaszoltam 😅

14/L

2018. ápr. 11. 22:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Néha tudok erőt venni magamon es akar egy napig is le tudom tenni de annyira el van bszva minden kapcsolatom hogy mar nem is szívesen beszélgetnek velem. En próbálok de mindig olyan kínos.
2018. ápr. 14. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, van egy gyenge érettségim, jelenleg munkanélküli vagyok már pár éve.

24/F

2018. ápr. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!