Mostanában nem tudom rávenni magam a teendőim elvégzésére?!
Figyelt kérdés
Folyton jár az agyam, ilyen még nem volt. Nagyon nyomasztó, mert ez így nem mehet. "Próbáld elterelni a gondolataid" és hasonlók kíméljenek. Köszi2018. jan. 2. 12:55
1/4 anonim válasza:
Milyen teendők? Kivinni a szemetet meg ilyesmi? Mert az egy idő után úgy is zavarni fog és megcsinálod.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, pl munka, tanulás
2018. jan. 2. 13:15
3/4 anonim válasza:
Jó, akkor nem írom, hogy próbáld elterelni a gondolataidat, inkább próbáld ráterelni. Marmint a teendőidre.
4/4 anonim válasza:
Foglalkozz a teendőiddel és akkor nem torlódnak fel ami nyomást gyakorol. Én olyan voltam mindig, hogy minél több dolgom volt annál lustább, elhagyatottabb és kedvetlenebb lettem. És a nagy semmi csinálásban csak egyre jobban feszített a teendőim nyomása, míg végül az utolsó pillanatban csak meg csináltam idegeskedések és stressz közepette :D.
32 éves koromra már eljutottam odáig, hogy ha tennivaló van, nem huzom sokáig. Ez a sok kis apró sikerélmény és az, hogy amit eltervezek véghez viszem elegedettséggel tölt el. Így ennek megtapasztalása okán már tudatosabban és szorgalmasabban élek. Megéri, persze a kis ördög folyton motyog, hogy a kanapén játszani mégiscsak jobb lenne! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!