Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mostanában miért nincsenekcoly...

Mostanában miért nincsenekcolyan jó érzéseim amikor meghallgatok egy zenét?

Figyelt kérdés

Idén tavasszal és nyáron ha pl. meghallgattam egy zenét, olyan jó érzéseket váltott ki belőlem most meg semmi. Ha akármelyik zenét meghallgatom, nem olyan jó mint régen.

Ez miért van?

2017. dec. 22. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Velem ilyen akkor van, amikor pl. valami jó dologhoz köthető a zene és az elmúlt, és éppen nagyon rossz passzban vagyok, ezért csak rossz szájízem lesz a dologtól. Pl. Nyáron volt két csodálatos hetem, akkor hallgattam egy albumot, ami passzolt a hangulathoz helyhez. Mostanában viszont nem mennek jól a dolgok és ha meghallom azt a zenét csak valami nyomasztó melankóliát érzek, hogy vége annak a jónak.

2. sokat hallgattad és meguntad.

2017. dec. 22. 23:19
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 ugyanez van azokkal is amiket most hallgatok először.
2017. dec. 22. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet rosszabb kedved van?
2017. dec. 22. 23:37
 4/6 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Új zenét kell keresned.
2017. dec. 22. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
2017. dec. 22. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyenkor erőltetni. Nekem is hullámzó, van amikor szinte semmit nem vált ki belőlem a zene, máskor meg szinte nem bírom abbahagyni a zenehallgatást, annyira élvezem. Keress más elfoglaltságot addig, amíg vissza nem jön hozzá a kedved :)
2017. dec. 23. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!